Kan ikke sykle

Mange sykkelulykker skjer som følge av dårlig håndtering av sykkelen. Det viser en undersøkelse gjort av Statens vegvesen. - Det kunne vært et tiltak at man hadde kurs i håndtering av sykkel, men det er min personlige mening, sier Guro Berge. Berge er delprosjektleder i BEST-prosjektet, som er en del av Statens vegvesen. De har undersøkt årsaker til sykkelulykker i Norge, skriver Adresseavisen.

Airbnb passer million norske overnattinger

Rundt 200 000 Airbnb-brukere booket boliger i Norge i fjor. Innovasjon Norge anslår at de til sammen sto for én million overnattinger. Dagens Næringsliv har fått tilgang på statistikk fra boligformidlingstjenesten Airbnb. Den viser at 197 000 Airbnb-booket booket én eller flere netter hos norske utleiere. Les mer hos Adresseavisen.

Emil vant

- Det føles sånn passe, smilte Emil Iversen til Adresseavisen før han hastet videre til premieutdeling i 21.30-tiden onsdag norsk tid. Da hadde han slått Petter Northug etter en knallsterk avslutning og vunnet den andre etappen av Ski Tour Canada. Les mer hos Adresseavisen.

Øker bomprisene

1. april øker prisene på bompasseringer både i Trondheim og på E6 Øst. - Vi synes ikke det er spesielt morsomt å øke prisene, men om vi effektivt klarer å nedbetale veiprosjektene fortere vil det også gagne bilistene til slutt gjennom kortere innkrevingstid, sier daglig leder Marius Maske i Trøndelag Bomveiselskap til Adresseavisen.