- Jeg tror det kommer til å gå knallbra i Trondheim. Vi er veldig glad i byen, og har god erfaring der. Vi tror denne butikken vil bli en liten destinasjon, og vi har jobbet for å skape den perfekte opplevelsen for alle kvinner. Det er en "dream come true" på alle måter, sier administrerende direktør i Varner, Johan Jakobsson.

Følg trd.by på Facebook

Av kvinner, for kvinner

Days Like This er et nytt kleskonsept for kvinner, som tidligere har blitt solgt i klesbutikken Vivikes. Nå åpner de butikker over hele landet, og en av disse butikkene skal finne sted på Sirkus Shopping i Trondheim.

- Det er et bevisst valg at vi åpner butikken på Sirkus. Vi synes det er et veldig fint senter, og vi har i tillegg fått et kjempefint lokale der Åhlens tidligere lå, sier han.

Konseptet med Days Like This er at det er en butikk laget av kvinner, for kvinner. Jakobsson mener det er et stort fokus på unge folk i butikker, men ikke så mye for kvinner. Det ville de gjøre noe med.

- Vi ville skape et drømmekonsept. Vi elsker kvalitet og mote, og vi tar i stor grad hensyn til passform, noe man er mer opptatt av som kvinne enn jente, sier han.

Skal åpne nettbutikk

I tillegg til de fysiske butikkene, vil det også bli en nettbutikk fra og med 26. april, der du kan kjøpe klærne på nett.

- Folk er opptatt av å få se på klær etter at butikkene er stengt, og det er en viktig kommunikasjonskanal. I tillegg vil det bira til inspirasjon, sier han.

Days Like This er en del av Varnergruppen, som har kjeder som blant annet Bik Bok, Cubus, Carlings og Urban.

Jakobsson mener at forskjellen mellom denne butikken og andre må oppleves i butikken. Han sier det er et helt nytt butikkonsept.

- Vi har skapt det vi alltid har drømt om å skape, sier han.

Har du fått med deg at denne sykkelkjeden åpner butikk i Trondheim samme dag?