1. juli spiller en av de største og mest populære artistene i popmusikkens historie på utendørsarenaen på Trøndelag Folkemuseum. Sir Elton John har med fullt band til trondheimsbesøket.

- Konserten er et resultat av en overraskende forespørsel og ble spikret på rekordtid, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts til Adresseavisen.

- Rundt et døgn etter at tilbudet tikket inn, var alt det praktiske ordnet, forhandlingene gjennomført og avtalen signert, sier Vanebo, som tolker dette som et bevis på at Trondheim Concerts i løpet av bare ett år med Sverresborg-konserter har etablert seg som en seriøs aktør og at Trondheim har etablert infrastrukturen som skal til for å ta imot slike artister.

Bilbrann kan være påsatt

Tidlig tirsdag morgen fikk Sør-Trøndelag politidistrikt melding fra naboer i Tomas Hirsch gate på Lademoen om at de hørte en rekke smell og så en bil som sto i brann. Ifølge Adresseavisen så har politiet søkt med hund i området fordi man har indikasjoner på at brannen kan være påsatt.

Ansatte 40

Kontoret i Trondheim blir hovedsete for kundebehandling i selskapet If forsikring i Norge. Byen er dermed i selskap med København i Danmark, Göteborg i Sverige og Turku i Finland. Senteret i Trondheim skal være det ledende kundesenteret i arbeidet med å utvikle fremtidens kundesentermodell. Siden nyttår er 40 mennesker ansatt, skriver Adresseavisen.

Vil ha bilfritt sentrum

Varaordfører Hilde Opoku (MDG) vil gjøre som sine kollegaer i Oslo og kjempe for bilfritt Trondheim sentrum. - Vi er allerede på vei mot en betydelig redusering av biltrafikken i sentrum. For oss i De Grønne er det naturlig nå som vi har en ringvei rundt byen at Midtbyen innenfor elveslynga fra Elgeseter bru til Nordre avlastningsvei blir bilfri. I tillegg har flertallet i bystyret vedtatt at sentrumstrafikken som er igjen skal bli utslippsfri, sier varaordfører i Trondheim, Hilde Opoku (MDG), til Adresseavisen (krever innlogging).