Det er strømmetjenesten Disney+ som har sikret seg skrekkfilmen, og det er duket for premiere 26. oktober, fremgår det av pressemeldingen.

Filmen hadde premiere i USA i september – og har rukket å bli både en kritiker- og publikumsfavoritt over dammen.

I filmen følger vi en ung kvinne som har benyttet seg av Airbnb – og booket en overnatting i et hus i et ikke alt for trivelig strøk i Detroit. Vel framme oppdager hun imidlertid at det allerede er en ung mann i huset, og han hevder det må ha skjedd en feil.

Ute regner det, og strøket er ikke så hyggelig å vandre gatelangs i. Etter noe nøling blir kvinnen til slutt med den fremmede mannen inn i huset.

Bill Skarsgård spiller den mannlige hovedrollen samtidig som han er hovedprodusent for filmen. Georgina Campbell og Justin Long er å se i de øvrige hovedrollene i filmen, som har fått regi av Zach Cregger.

For tiden kan vi se Bill Skarsgård på Netflix i serien «Clark». Han er også aktuell på kino i Sverige, med en rolle i filmen «Bränn alla mina brev».

Samtidig har han fått en solid fot innenfor filmbransjen i USA etter at han spilte klovnen Pennywise i to filmer, basert på Stephen Kings roman «It».