I dag får vi vite mer om hva regjeringen vil, når statsbudsjettet for 2016 legges frem. Regjeringen bevilger penger blant annet til byggeklare veiprosjekter i Sør-Trøndelag, ifølge leder for Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Linda Hofstad Helleland (H), opplyser Adresseavisen.

I statsbudsjettet som legges frem 7. oktober, ligger det ifølge Helleland penger til E6 sør, E6 i Soknedal, opprustning av fylkesveiene og som belønning til Trondheim kommunes Miljøpakken. Totalt bevilges 435 millioner kroner.

Statsbudsjettet legges frem kl 10 i dag. Finansminister Siv Jensen (Frp) føler seg ifølge NTB, trygg på at regjeringens forslag til statsbudsjett svarer godt på de utfordringene norsk økonomi og arbeidsliv står overfor – både på kort og lang sikt.

Brann på Frosta

Det kom inn melding om brann ved Hyndøya i Frosta kommune klokka 03.55 onsdag morgen. - Det var full overtenning i garasjen, så den lot brannmannskapene brenne ned. De greide å berge huset, sier operasjonsleder Bård Krogstad i Nord-Trøndelag politidistrikt. I 04.30-tiden har brannvesenet har kontroll på stedet, ifølge Adresseavisen.

Søkkrik Messi slipper unna

Påtalemyndigheten i Gava-regionen mener at anklagene mot Lionel Messi om skattesvik bør frafalles, skriver Adresseavisen. Han har tjent 3 milliarder kroner siden 2005. Det avklares trolig innen kort tid om fotballstjernen slipper unna rettssak eller ei. Dette skjer i så fall etter at Messis far, Jorge, har påtatt seg alt ansvar i saken. Han risikerer nå 18 måneder i fengsel for unndragelse av snaut 20 millioner kroner.

Demonstrasjon FOR flyktninger

Cirka 20 000 mennesker gikk tirsdag kveld i fakkeltog i København med krav om en anstendig behandling av flyktningene som kommer til landet. Bak demonstrasjonen står Velkomstkomiteen, som mener at utviklingen i Danmark går i feil retning når det gjelder måten mennesker som flykter fra krig og forfølgelse behandles på. Les mer hos Adresseavisen.