RBK-spilleren forteller i et intervju i Ukeadressa om da lillebroren ble skutt før en kamp for Hødd. I portrettintervjuet forteller han også om brorens rusproblemer, oppveksten på Kyrksæterøra og forholdet til samboeren han først ble sammen med da han var 12 år gammel. Les intervjuet med Helland på adressa.no.

Lørdag morgen ble en mann i 20-årene kjørt til St. Olavs Hospital etter å ha blitt sparket i hodet. Voldsepisoden skjedde på Solsiden i Trondheim, og en annen mann i samme alder er pågrepet. Politiet etterforsker saken, skriver adressa.no.

På Vestbredden ble en 14 år gammel gutt skutt av israelske soldater fredag kveld. Noen timer senere døde han av skadene, skriver NTB. Ifølge en talskvinne for den israelske hæren hadde gutten kastet en brannbombe forut for skytingen. Gutten ble skutt i brystet. Les mer på adressa.no.

Den brasilianske fotballspilleren Fred er utestengt etter å ha testet positivt i en dopingprøve tidligere i uka. Tirsdag ble det kjent at 22-åringen testet positivt under Copa America i sommer. Sjakthar Donetsk-spilleren har tatt det vanndrivende stoffet Hydroklortiazid, viste A-prøven. Les mer på adressa.no.

En mann i midten av 20-årene er varetektsfengslet i to uker. Han ble tatt med bilder som fremstiller alvorlige seksuelle overgrep mot barn, står det i den ferske fengslingskjennelsen fra Sør-Trøndelag tingrett. Politiet jobber med å identifisere hvem mannen har delt overgrepsmaterialet med. Siktede erkjente straffskyld under fengslingsmøtet, skriver adressa.no.