En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet da han viste frem pistolen i stedet for lommeboka da drosjeregningen skulle betales i Trondheim sentrum klokken 05.20 lørdag morgen. Mer hos adressa.no.

Politiet måtte bruke pepperspray for å få kontroll på en mann i 20-årene som var utagerende og viste frem kniv mot ambulansepersonell på Lade. Politiet vet ikke hvorfor mannen, som var beruset, begynte å oppføre seg slik. Han sitter nå hos politiet i påvente av å bli edru, skriver adressa.no.

Et vitne som reagerte på råkjøring på Røros natt til søndag ble kastet i bakken av den sinte sjåføren da han forsøkte å si fra. Politiet svarte med å avskilte sjåførens bil siden det var begjæring på bilen. Mer hos adressa.no.

En mann i 20-årene pådro seg meget alvorlige skader da bilen han kjørte havnet i en tunnelvegg i Volda på Sunnmøre. Mannen satt fastklemt i bilen, og ble sendt til St. Olav Hospital i Trondheim etter å ha blitt frigjort. Mer hos adressa.no.

En mann mistet natt til søndag livet da han ble hengende fast og kom i klem i en gitterport i et parkeringshus i Oslo, skriver NTB. Les mer hos adressa.no.

En bilfører slapp fra det med lettere skader etter en utforkjøring i Nærøy i Nord-Trøndelag natt til søndag. Føreren ble funnet utenfor bilen sin, og ble fløyet til sykehus etter utforkjøringen, men sykehuset opplyser at føreren slapp fra det hele med lettere skader. Mer hos adressa.no.

Og helt til slutt: en trønder med vikingfortellinger har blitt Youtube-fenomen. Tusenvis har i løpet av den siste uken sett Thomas Aune Olsen fortelle om vikinghistorie på Youtube. - Vi har en mektig kulturarv i vikingene, som jeg mener det er viktig at vi får formidlet, sier Olsen til adressa.no.