Politiet fikk tidlig søndag morgen melding om at en båt sto i brann mellom Stokkøya og Linesøya på Fosen. Snarrådige Jon Magne Guttelvik rykket ut med sin egen servicebåt og slukket brannen før båten sank. Faren og onkelen reddet mannen som var om bord, skriver adressa.no.

Sting samlet 6000 mennesker i Borggården lørdag kveld. Superstjernen fikk terningkast fire av Adresseavisens anmelder, som mener at Sting «holder seg uforskammet godt, resirkulerer sine gamle låter på en måte det står respekt av og er fortsatt en stor artist». Les mer på adressa.no.

Fire menn ble stoppet av politiet etter å ha hoppet fra den 220 meter høye tv-masta i Vassfjellet. Jourhavende jurist ved krimvakta skal avgjøre om det blir noen straffereaksjon mot basehopperne, skriver adressa.no.

Calle Halfvarsson var den sterkeste på sprinten i Sandnes og satte alle sine norske konkurrenter på plass. Petter Northug ødela en stav og fullførte ikke. Les mer på adressa.no.

En flydør er blitt funnet på den franske øya Réunion utenfor Madagascar, sier kilder til Sky News. På den samme øya ble det funnet en vrakdel man undersøker kan stamme fra det forsvunne Malaysia Airlines-flyet, skriver NTB.