Dødstallene etter terrorangrepet i Paris fredag kveld og natt til lørdag har fortsatt å stige gjennom helga. De siste offiisielle tallene er nå at 129 mennesker ble drept i angrepene. I tillegg er sju gjerningsmenn døde.

Natt til lørdag ble den første av gjerningsmennene identifisert som 29 år gamle Omar Ismail Mostefai, en småkriminell som endte livet som kaldblodig terrorist. Det skriver NTB.

Les mer om saken hos adressa.no.

Evakuering etter balkongbrann

En boligblokk på Solsiden ble evakuert etter brann på en balkong natt til søndag. - Det er usikkert hva brant og hva som er årsaken til dette, sa innsatsleder Roar Selvnes til Adresseavisen. Ingen ble skadd.

Les mer hos adressa.no.

Beruset mann til angrep

En beruset mann ble lørdag kveld pågrepet etter at han angrep en kvinne i Trondheim.

- Det viste seg at han hadde lugget, bitt og slått den forbipasserende kvinnen, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Les mer hos adressa.no.

To kjøretøy i ulykke

To kjøretøy var lørdag kveld i ei trafikkulykke ved Rørvik i Vikna kommune, opplyser Nord-Trøndelag politidistrikt. Totalt var seks personer involvert.

- De skal være uskadd, men får tilsyn av helsepersonell på stedet, sa operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Les mer hos adressa.no.

Northug nektet å gi intervju

Mens den suverene vinneren Martin Johnsrud Sundby brukte god tid på å svare på spørsmål fra pressen etter lørdagens løp på Beitostølen, gikk Petter Northug rett forbi skrivende presse etter å ha gitt noen kommentarer til de fremmøtte TV-kanalene. Rett etterpå la han ut et intervju på sin egen TV-kanal på nett.

Les mer om hvorfor Northug gikk rett forbi pressen hos adressa.no.