Helland er skadd

Pål André Helland har de siste to ukene slitt med en muskelskade, sier RBK-lege Kjetil Holen til adressa.no etter 1-1 kampen borte mot Tromsø.

Dermed henger landslagskampene mot Bulgaria og Kroatia i en tynn tråd.

12-åring fløyet til St. Olavs

En 12 år gammel gutt ble søndag ettermiddag sendt med Sea King til St. Olavs Hospital etter en ulykke i forbindelse med et motorsykkelløp på Ørlandet, skriver adressa.no.

St. Olavs Hospital melder søndag kveld at gutten er lettere skadet etter ulykken.

Obama døper om fjell

USAs president Barack Obama vil omdøpe fjellet Mount McKinley til Denali når han mandag besøker Alaska. Dermed er en 40 år gammel navnestrid over, melder NTB.

Kanye West for president

Rapperen Kanye West stjal showet under MTV Video Music Awards natt til mandag da han annonserte at han vil stille som presidentkandidat i USA i 2020, skriver NTB.

West ble heiet fram av sin gravide kone og realitystjerne Kim Kardashian da han tok scenen under prisutdelingen.

- Jeg har bestemt meg for å stille som presidentkandidat i 2020, brølte West inn i mikrofonen på slutten av en sprikende tale hvor han også innrømmet å ha røyket marihuana før han gikk på scenen, skriver NTB.

200 straffet for ryktespredning på nett

Kinesiske myndigheter har straffet 197 personer for å spre rykter på internett om nylige hendelser som fallet i aksjemarkedet og de dødelige eksplosjonene i Tianjin, skriver NTB.

En journalist og tjenestemenn i aksjemarkedet er blant de pågrepne, melder nyhetsbyrået Xinhua. Detaljer rundt hvilke straffer som er gitt, er ikke kjent.

Bortført 27-åring funnet drept i Sverige

Den døde personen ble funnet i det samme området som vitner torsdag kveld så en 27 år gammel mann bli mishandlet av flere andre, for så å bli tvunget inn i en bil mot sin vilje, skriver NTB.

Politiet har i flere dager lett etter 27-åringen uten hell, men bekrefter nå at han er funnet død, ifølge Aftonbladet.