Uka 2015 er over for denne gang, men for ukesjef Gjertrud Hole Kjøstolfsen og resten av ukagjengen er det fortsatt en del som gjenstår.

- Selv om festivalen er ferdig, har vi fortsatt nedrigging og opprydning igjen. I tillegg så vil jobbe videre med å få ferdig regnskapet. Sånn sett er det fint at det er en nedtrapping som gjør slutten litt mindre brå, skriver Kjøstolfsen i en epost til trd.by.

Lik trd.by på Facebook!

Dette har vært best med festivalen

Det har ikke skortet på  høydepunkter under denne versjonen av Uka. Men det er ikke artistene, rumpedaskekonkurranse med Aune Sand eller Ukerevyen som har vært høydepunktet, mener Kjøstolfsen.

- Det beste har vært menneskene. Å arrangere festival i 25 dager krever samarbeid på tvers av gjenger, interesser og studielinjer. Jeg er sikker på at veldig mange har fått vennskap for livet og virkelig oppfylt sitatet “Lykken er å møtes på UKA”. Det er veldig givende å se hvordan 1700 personer jobber sammen for et felles mål og legger all sitt engasjement i samme retning, skriver ukesjefen.

Se bildene fra A$AP Rocky og Wiz Khalifa-konserten i Dødens Dal

Ukesjef Gjertrud Hole Kjøstolfsen mener at det er menneskene som har vært det beste med Uka 2015. Foto: Privat

- Veldig synd

Men ikke alt har gått knirkefritt under Uka. Hiphop-stjerna Action Bronson måtte avlyse for andre gang i Trondheim etter et snaut kvarter på scenen.

- Det var veldig synd at konserten med Action Bronson måtte avlyses. Det var mange som hadde gledet seg til den, og det var leit at vi måtte avlyse på grunn av årsaker ingen kunne ha forutsett, skriver Kjøstolfsen.

I tillegg har det vært en del kluss med billettene. Det har blant annet blitt solgt falske billetter og noen Uka-medarbeidere kunne sikre seg populære billetter via en link på en lukket Facebook-gruppe.

- Det er sikkert flere ting som kunne blitt gjort annerledes, men vi tar med oss alle erfaringene våre til UKA-17, skriver Kjøstolfsen.

For tidlig å snakke om økonomi

- Hva slags tips vil dere gi til neste Uka-gjeng?

- Vi har mange konkrete tips og erfaringer til UKA-17, men viktigst av alt er det å nyte øyeblikkene, skriver hun.

- Hvordan har det gått med økonomien?

- Per dags dato kan vi ikke si noe om det. Det har vært noen intensive uker og det vil ta litt tid før vi får oversikt over den økonomiske statusen, skriver Kjøstolfsen.

Ser du noen kjente som var på Major Lazer-konserten?