Håndballkometen Sander Sagosen bretter ut om kjærlighetslivet sitt til VG i dag.

Han er sammen med håndballspilleren Hanna Bredal Oftedal, lillesøsteren til landslagsprofilen Stine Bredal Oftedal. De to har holdt sammen i rundt to år. Sagosen forteller at de møttes da han spilte for Haslum og Oftedal spilte i Stabæk.

- Bestekompisen min er god venn med henne også, så vi ble introdusert. Det sa klikk med en gang, sier Sagosen til VG.

Han sier at håndballhverdagen blir ensom og egosentrisk. Sagosen mener derfor det er viktig å ha noen andre å tenke på og bry seg om.

Men det er ikke alltid så lett for håndballspillerne. Oftedal bor i Paris, mens Sagosen spiller for Aalborg i Danmark. Avstanden er på hele 134 mil. Da er det ikke rart at trønderen drømmer om å flytte noen mil nærmere kjæresten.

- Det er viktig å få til noe i nærheten av henne. Men jeg trenger en klubb som gir meg utfordring, og tillit, sier Sagosen til VG.

Skjelbred forhandler om ny kontrakt

Skjelbreds kontrakt med den tyske hovedstadsklubben, som for øyeblikket ligger på tredjeplass i Bundesliga, går ut i 2017.

- Samtalene er i gang. Klubbledelsen har signalisert at de er fornøyde og ønsker å beholde meg. Vi har en god dialog, noe som også gir gode resultater. Men kontrakten min går ikke ut før i 2017, så jeg har ikke dårlig tid, sier Skjelbred ifølge Kicker.

Skjelbred var utleid til Hertha Berlin fra Hamburg i 2013/14-sesongen, før overgangen ble gjort permanent. Denne sesongen har den norske landslagskapteinen spilt samtlige seriekamper for Hertha Berlin.

Stage Dolls blir med i Melodi Grand Prix

- Vi har ikke gått for de største artistnavnene, men de beste låtene, sa Jan Fredrik Karlsen, MGP-general, i forkant av artistslippet tirsdag ettermiddag.

Unntaket er trondheimsbandet Stage Dolls, som har eksistert siden 1983, og som har et stort publikum i Norge. De skal fremføre låta «Into The Fire», skriver adressa.no.

En av de andre gruppene som deltar er Suite 16, med blant andre Alexandru Gros Grindvoll (15) fra Rennebu.

Gruppa ble startet gjennom realityshowet «Project Boyband» på TV2 i 2014. Suite 16 har gitt ut singlene «Stupid Lovesong» og «I don't think so», og har spilt på Norway Cup og deltatt i «All­sang på gren­sen». I MGP skal de fremføre låta «Anne Lee», skriver adressa.no.

Røykutvikling på Strinda

Klokka 11.42 meldte politiet på Twitter om røykutvikling i boligblokk på Strinda.

Etter en snau halvtime er det en lite fornøyd brannvakt Stig Lunde ved 110-sentralen som oppsummerer hendelsen for Adresseavisen.

- Det var stearinlys som brant, og talg som delvis smeltet ned på en peis som var fyrt opp. Det gikk heldigvis bra, men det er ikke bra at noen reiser fra en peis i full fyr og stearinlys som brenner, sier Lunde.

Iron Maiden med eget dataspill

Hardrocklegendene fra Iron Maiden og spillutviklerne Roadhouse Interactive og 50cc Games er i ferd med å utvikle et dataspill der man styrer bandets ikoniske maskot, Eddie.

Spillet beskrives som et rollespill og skal hete «Legacy of The Beast». Det kommer på markedet i sommer. Til glede for fansen skal spillet inneholde Eddie i flere inkarnasjoner og musikk fra Iron Maidens lange historie.

– Som en livslang fan har jeg alltid ment Maidens musikk, tekster og forskjellige karakterer passer perfekt for et rollespill, sier Roadhouse-sjef James Hursthouse, ifølge Metal Hammer.

5Spillet blir utviklet for smarttelefoner.

– Det gjør spillet mer tilgjengelig for våre fans og gamere, sier bandets bassist Steve Harris.