Siden februar i år er så mye som 107 ungdommer i Trondheim tatt for narkotikabruk. De fleste er ungdommer fra ressursterke miljøer. Det skriver Adresseavisen i dagens papirutgave.

En mopedist ble i går kveld påkjørt i rundkjøringen som ligger i krysset mellom E14 og Stokmoveien i Stjørdal. Mopedisten klaget over smerter i beina og personen ble kjørt til legevakt for sjekk. Det skriver adressa.no.

«Mya's omplassering for pusehjerter» oppdaget denne uken en  koloni med antatt 40 eierløse katter på Frøya. - Vi så rundt 20 katter, men jeg antar at det er minst 30 til 40 katter i området. Det er det verste jeg har sett, sier Sunniva Fosse til adressa.no.

To personer omkom da et jagerfly av typen F16 og et småfly av typen Cessna krasjet ved den amerikanske byen Charleston i delstaten Sør-Carolina. Det skriver VG.

Halvparten av befolkningen mener det er for lett å jukse til seg penger fra Nav, viser en undersøkelse Ipsos MMI har utført for Dagbladet. Direktør for Nav Kontroll, Sverre Lindahl, synes det er grunn til bekymring når så mange tror det er lett å utnytte systemet. Les mer hos NTB.

Norges Friidrettsforbundet (NFIF) må sponsorjakt etter at generalsponsoren DNB rett før sommeren sa opp avtalen med forbundet, melder TV 2. Her kan du lese mer om det.