Fredag åpnet endelig Taqueros Taco & Tequila i Mellomveien på Lademoen. I åpningshelga har restauranten vært fullbooket, og tilbakemeldingene har ikke latt seg vente på.

- Vi har fått kjempemange gode tilbakemeldinger, så vi er veldig fornøyd, sier daglig leder Øyvind Sarheim.

Følg trd.by på Facebook

Terningkast seks: Dette er den beste kaken på Fairytale

Lager all maten selv

Gjengen bak tacobaren Taqueros Taco & Tequila er de to venneparene Stig og Ingrid Staahl Gjerstadli, og Øyvind Sarheim og Hanne Andersen, og konseptet er like enkelt som det høres ut - taco og tequila. Tacoen tilberedes på meksikansk vis, og all maten, bortsett fra tortillaen, lages på huset. De har også en rekke forskjellige tequilaer å by på.

- Folk får drikke akkurat det de vil til maten, om det er brus, coctail eller en tequila, men vi ønsker jo at folk skal ville prøve noe med tequila til tacoen.

Det serveres taco i alle varianter hos Taqueros Taco & Tequila. Både kjøtt, fisk og vegetar står på menyen.

Selv om restauranten som stenger klokka 23.00, forteller Sarheim at det er fullt mulig å komme innom for bare en drink før den tid.

- Vi er først og fremst en restaurant med en god cocktailbar, så det står ingenting i veien for å komme innom for en cocktail i baren eller i vinduet. Ved bordene har vi spiseplikt, sier han.

Område med mye bra folk

Gjengen holder selv til i området, og mener Lademoen var det rette stedet for et slikt konsept. Sarheim som selv har vært med å starte både Ramp Pub & Spiseri på Svartlamoen, og puben Mellomveien like nedi gata, forteller at de ønsker å bidra til at området beholder særpreget sitt.

- Området drar mye bra folk, og vi ønsker ikke at det skal bombarderes av store kjeder og restauranter.

Tanken bak restauranten kom opp for noen år siden, men ble realisert først for et år siden da de fikk overta lokalet i Mellomveien 4. Det er kanskje flere som har sett skiltene i vinduene og ventet på at åpningen skulle komme, men Sarheim forteller at de ikke har villet åpne før de var helt klar.

- Det har foregått mye bygging, og mange ting som skulle på plass, så vi har ikke ønsket å stresse åpningen, sier han.

Her finner du byens beste gatemat

Disse digge iskaffe-oppskriftene kan du kjøle deg ned med i sommer