Få dager før Christian Gytkjær ble RBK-spiller, tikket det inn et kontraktsforslag fra Molde. Der tilbød Ole Gunnar Solskjær bedre lønnsbetingelser enn i Trondheim, skriver adressa.no.

Gytkjær kunne med andre ord tjent mer penger i vest enn han gjør nå.

- Jeg har veldig lyst til å være del av den sportslige satsingen som skjer i RBK nå, sier dansken til adressa.no.

Han bekrefter at det var flere klubber som siklet etter ham.

- Jeg hadde henvendelser fra andre klubber, men for meg var RBK en «no-brainer», sier Gytkjær til adressa.no om årsaken til at han havnet i Trondheim.

- Jeg mener det er den beste klubben i Skandinavia, legger han til.

Les mer på adressa.no.

Kjedekollisjon i Midtbyen

Det var til sammen tre personer som ble sendt til legesjekk etter en kjedekollisjon i Havnegata i Trondheim torsdag ettermiddag, skriver adressa.no.

- Den bakerste bilen kjørte rett inn i bilen foran seg, og denne bilen havnet inn i bakenden på den første bilen. Det var to personer i bilen i midten, og de klaget over smerter. De ble sendt til legevakta for en sjekk, forteller operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til avisen.

Sjåføren av den bakerste bilen, en mann i 30-årene, måtte også til legesjekk. Han kjørte en drosje. I den fremste bilen var det to personer som sa at de var uskadd.

Politiet oppretter sak og anmelder hendelsen, skriver adressa.no.

«Making a Murderer»-saken i bokform

Drapet som inspirerte den svært omtalte Netflix-serien «Making a Murderer», granskes i boken med tittelen «The Innocent Killer» – av forlaget kalt «innsidehistorien».

Men i motsetning til serieskaperne er forfatteren Michael Griesbach, overbevist om at Steven Avery er skyldig. Det skal Griesbach ha uttalt til en amerikansk radiostasjon, skriver The Guardian.

Griesbach er å se i første avsnitt av «Making a Murderer», og utga boken i 2014 på den amerikanske advokatforeningens forlag. Griesbach jobbet med å få omgjort Averys voldtektsdom da DNA-bevisene dukket opp, og han har også gått gjennom alle bevisene i drapssaken.

Nå er det storforlaget Penguin Random House som plukker opp «The Innocent Killer» og gir den ut i Storbritannia – etter den voldsomme oppmerksomheten Netflix-serien har skapt rundt Avery.Den kommer først som e-bok i januar, fulgt av en paperback i februar.

Neste «Star Wars» forsinket

Fans som er spent på hvor handlingen går videre etter «The Force Awakens», må vente noen måneder lenger enn planlagt. Oppfølgeren, episode åtte, skulle egentlig hatt premiere 26. mai 2017. Nå har Disney meldt at den først vil være klar for visning i desember samme år, nærmere bestemt den 15.

Ifølge Variety er neste film i preproduksjon, og innspillingen vil starte i London i februar. J.J. Abrams gir fra seg regiansvaret til Rian Johnson. I mellomtiden kan «Star Wars»-fansen underholde seg med første film ut i de såkalte spin-off-ene, «Rogue One», som får premiere i desember i år.