– Det var mange bedrifter som gikk konkurs i vår, men jeg bestemte meg for å ta sjansen. Mange sa jeg var gal, men hvis jeg ønsker meg noe så prøver jeg alltid, sier Dahle.

Tverrfaglig miljø

Hun er utdannet fotterapeut og skjønnhetsterapeut, og etablerte nylig Klinikk Angel AS. Hun er allerede på plass i lokaler på både Melhus og i Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter i Vår Frue gate.

Sistnevnte åpnet hun i juli.

– Det var på tide å etablere en egen bedrift, syntes jeg. Som helsepersonell var det naturlig å åpne opp i Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter. Her er det fra av mange andre aktører og et tverrfaglig miljø, sier Dahle, og legger til:

– I tillegg er det midt i sentrum, og veldig koselig og hyggelige lokaler.

Trondheim Medisinske Tverrfaglige Senter Selvstendige er et helsehus bestående av aktører både med og uten offentlig støtte.

Lange dager

I klinikken tilbyr Dahle blant annet fotterapi, tannbleking, bryn- og vippeløft, voksing og make up-behandlinger.

– Det er mye forskjellig, noe jeg liker veldig godt. Det er koselig med variasjon. Det betyr også at jeg får møte mange forskjellige mennesker – alt fra ungdommer til voksne til eldre mennesker med ulike behov, sier hun og smiler.

Mange kunder har det også vært siden oppstarten.

- Listene mine er fullbooket uker framover i tid, og flere kunder må vente, sier Angel om oppstarten. Foto: Synne Mauseth

– Til tross for den tiden vi har vært inne i de siste månedene, synes jeg at jeg har bygget opp klinikken godt. Listene mine er fullbooket uker framover i tid, og flere kunder må vente, sier Dahle, som i tillegg til å jobbe på sine egne klinikker, også jobber deltid på parfymeri.

Det blir med andre ord lange dager.

– Men jeg finner alltid tid hvis noen har vondt, legger hun til og smiler.