De nybakte foreldrene Andreas Husby fra Trondheim og Rasmus Søndergaard hadde en veldig kreativ idé da de skulle ut å fly med sin 18 dager gamle datter.

- Vi hadde litt angst i forkant. Vi vet alle hvordan det kan være med små barn på flyreisen, forteller Husby til Trd.by.

Denne goodiebagen smeltet Niall Horen. Foto: Privat

En liten goodiebag

De hadde nemlig hatt noen episoder i forkant av flyturen der de ikke fikk lille Marit til å slutte å gråte.

- Vi bodde på et hotellrom i USA de første nettene vi hadde ho, og natt nummer to begynte hun å gråte. Naboene begynte å klage, og hotellet truet oss med at de ville kaste oss ut om hun ikke ble stille.

Han legger til med et glimt i øyet at han ikke trodde de ville bli truet med det samme på flyturen hjem til Europa, men George Clooney ga paret en god idé. De lagde et nusselig lite kort som presenterte Marit og at det var hennes første flytur, samtidig som de lagde en liten godtepose i en goodiebag til de andre passasjerne ombord.

- Clooney spanderte noise cancellation-head set, men det var kanskje litt overkill, sier den nybakte faren.

Niall Horan var på samme flytur i forbindelse med sin Europa-turné. Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Likt over 400 000 ganger

I ettertid at av flyreisen kunne en kompis av paret fortelle dem at ingen ringere enn artisten Niall Horan var ombord flyet, og blant de som fikk goodiebag av paret.

- Da jeg delte ut goodiebagen, kjente jeg han ikke igjen. Men jeg sa til kjæresten min at jeg hadde sett han før.

Han tok bilde av brevet og postet de på Twitter til sine omtrenlige 40 millioner følgere.

- Jeg fikk høre at det var dette bildet som hadde fått flest likes av hans delinger, sier Husby og viser til at innlegget hadde rundt 400 000 likerklikk.

Niall Horan, som du sikkert vet, er kjent fra boybandet One Direction. Både Daily Mail og Danske BT har også omtalt den koselige episoden.

Horan var ifølge Daily Mail på tur til en spillejobb i Amsterdam i forbindelse med sin Europa Tour. Som sikkert mange vet om popstjernen, så startet hans karriere i The X Factor, og i tiden etter One Direction har han brukt som soloartist.

Sjekk tweet'en fra Naill Horan:

Husby betrygget om at flyreisen gikk veldig bra, og deres medpassasjerer kom bort for å gratulere og viste sin støtte til de småstressa foreldrene.

- Under flyreisa fulgte vi med på ansiktsuttrykkene til Marit hele tiden, og hver gang hun viste antydning til at noe var galt ga vi henne flaska, eller gikk for å skifte bleie.

Andreas Alexander Husby og Rasmus Søndergaard viser stol fram lille Marit, som nå har rukket å bli tre uker gammel. Foto: Privat

50 forskjellige medier

Husby tror det var Daily mail som først omtalte saken, men siden har innboksen rent over av forespørsler.

- Aviser fra blant annet Sør-Afrika, Australia og Japan har tatt kontakt. Siden Daily Mail skrev om saken, har rundt 50 andre også nevnt det.

Paret synes bare det er artig og de har fått veldig mange koselige tilbakemeldinger, blant annet gratulasjoner, i forbindelse med at bildet gikk viralt.

- Det er veldig godt å se i en verden som av og til kan være ganske intolerant, sier han.

Husby er fra Trondheim, og Søndergaard fra Danmark. Til daglig bor paret som har vært sammen i 12 år i Danmark, og lille Marit har nå rukket å bli tre uker gammel.

- Hvordan er småbarnstilværelsen?

- Den er veldig artig, men også litt slitsom. Men det slitsomme glemmer vi fort når vi får et lite smil, så vi koser oss, sier Husby.

Lille Marit tok sin aller første flytur med ro, og lite aner hun om hvor mange som faktisk fikk det med seg. Foto: Privat