Ifølge operasjonsleder Solfrid Lægdheim ble bilen først forsøkt stanset på Omkjøringsveien, men stakk fra politiet, skriver Adresseavisen, som også har en video av den aktuelle bilen og en forfølgende politibil i høy fart.

- Bilen kjørte avgårde og vi har nå funnet den igjen i Klæbu. Vi har nå flere patruljer i søk for å lokalisere personene som var i bilen, sier Lægdheim cirka klokken 00.45. Mandag morgen klokken 06.25 er de to som var i bilen fortsatt ikke funnet.

- Vi har tauet inn bilen, men har ikke kommet i kontakt med de som kjørte bilen. Vi jobber videre med å finne personene i løpet av dagen. Vi vet heller ikke om bilen er stjålet, sier Lægdheim.

Hun opplyser at politiet innledningsvis forfulgte bilen, men at man etter hvert gikk over i en etterfølgelse der politiet la seg et stykke lengre bak.

- Bilen ble borte for oss en stund, men vi fant den etter hvert igjen i Klæbu, sier Lægdheim.

Et vitne Adresseavisen har snakket med forteller at forfølgelsen blant annet gikk i stor fart langs Jonsvannsveien på Moholt.

Innstilte ferger

Fergene mellom Flakk og Rørvik er mandag morgen innstilt på grunn av uværet. Det opplyser Vegtrafikksentralen og Fjord1 i trafikkmeldinger.

Meteorologisk institutt sendte søndag ut OBS-varsel for store deler av landet, og meldte om opp mot full storm i fjellet og på kysten av Møre og Romsdal og Trøndelag, skriver Adresseavisen.

Kolstad vant igjen

Etter halvspilt håndballserie har Kolstad vunnet mer enn halvparten av kampene sine i elitedebuten. Igår slio de Stord 27-21 på bortebane. Les mer hos Adresseavisen.

Mistet strømmen

Selv om uværet Synne har rammet andre i Norge verre, merkes det også i Trøndelag. Ved 20.30 tiden søndag kveld er 33 strømabonnenter på Strømøya og Bispøya i Hitra kommune strømløse. Også 181 abonnenter på fastlands-Hitra er fortsatt uten strøm, melder Adresseavisen.

Væretunnelen fortsatt stengt

Væretunnelen, som egentlig skulle vært åpnet klokken 06.00, er klokken 06.20 fortsatt stengt. Det opplyser Vegtrafikksentralen på Twitter.

Årsaken er tekniske problemer. Tunnelen ventes å åpne igjen klokken 09.00, melder Adresseavisen.