Åtte ble husløse i brann

En bolig på Byåsen begynte å brenne natt til lørdag, og åtte personer er husløse. Huset besto av flere utleiedeler, og politiet brukte derfor litt tid på å få kontroll over alle beboerne. Det skal blant annet ha bodd flere studenter i huset. Flere eksplosjoner hørtes fra brannstedet, og huset er helt ødelagt.

Les mer hos adressa.no.

Fem pågrepet i aksjon på Kattem

Fredag kveld gjennomførte politiet en væpnet aksjon på Kattem. De hadde opplysninger om at en person muligens kunne ha våpen og narkotika hjemme hos seg. Etter litt spaning slo politiet til og pågrep tre menn og to kvinner.

- Det er gjort funn av narkotika og tyvgods, sa innsatsleder Roger Mogstad på stedet.

Les mer hos adressa.no.

Trønder dømt etter krasj med sportsbil

En trønder som i juni 2013 krasjet inn i en folkemengde i Polen med en sportsbil, ble fredag dømt. Det skriver dagbladet.no. 17 personer ble skadet, og mannen i 40-årene er nå dømt til ett år og åtte måneders betinget fengsel.

Les mer hos adressa.no.

Tatt i 173 km/t på E18

En MC-fører i 20-årene ble fredag tatt for å ha kjørt i 173 km/t i en 110-sone på E18 i Vestfold. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

Les mer hos Tønsberg Blad.

Mente tagging var kunst

En 32 år gammel mann ble denne uka dømt i Sør-Trøndelag tingrett etter tagging på en trikk i Trondheim. Han beskrev taggingen som en kunstform, men erkjente straffskyld for skadeverk. Mannen fikk 75 timers samfunnsstraff.

Les mer hos adressa.no.