«Rødt lys … grønt lys!» står det i budskapet som følger teaseren, der man så en kort animasjon av øyet til den enorme og skumle dukken Young-hee fra «Squid Game».

Netflix offentliggjorde også en hilsen fra Hwang Dong-Hyuk, som noterer seg:

– Det tok 12 år å virkeliggjøre fjorårets første sesong av «Squid Game». Men det tok «Squid Game» 12 dager å bli den mest populære Netflix-serien noensinne. Som forfatter, regissør og produsent av «Squid Game», hilser jeg til fans i hele verden. Takk for at dere ser på og elsker serien vår.

Får seg kjæreste i andre sesong: Den skumle enorme dukken Young-hee, som skanner deltagerne i «Squid Game» om de rører seg etter at beskjeden om rødt lys er gitt. Foto: AP

Serieskaperen røper også noen detaljer om hva som er i vente for andre runde med den sørkoreanske strømmesuksessen:

Karakterer som helten Seong Gi-hun, spilt av Lee Jung-jae, og den maskerte motstanderen The Front Man, spilt av Lee Byung-hun, vil begge bli å se. Det blir også «mannen i dress med ddakji», skriver Hwang – og sikter til karakteren som lokker Seong Gi-hun inn i det dødelige spillet.

Netflix-sjef Ted Sarandos og «Squid Game»-skaper Hwang Dong-hyuk på et arrangement søndag, samme dag som mer nytt om andre sesong ble sluppet løs. Foto: AP

– Dere vil også møte Young-hees kjæreste Cheol-su, runder Hwang Dong-Hyuk av om hva TV-seerne kan glede – og grue – seg til. Tidligere har han antydet at neste sesong blir å se mot slutten av neste år eller tidlig i 2024, ifølge Variety.

«Squid Game» s første sesong logget 1,65 milliarder timer med TV-titting på sine første fire uker etter premieren i fjor høst. Den har innbrakt skuespillerne en hærskare nominasjoner også til amerikanske TV-priser. Det forventes også et antall Emmy-nominasjoner når disse offentliggjøres neste måned.