Mannen er nå siktet for såkalt grooming eller barnelokking, som går på å gjøre avtale med mindreårige for å begå seksuelle handlinger.

Han skal ha avtalt møtet med den 14 år gamle jenta via en chattekanal på nettet.

Følg trd.by på Facebook

Utdrag av samtalen er gjengitt i et innlegg på Facebook, som er delt om lag 10 000 ganger. Der står det at mannen er fra Trondheim, men etter hva Adresseavisen kjenner til, er han bosatt i en mindre kommune i Trøndelag.

- Jeg er klar over dette Facebook-innlegget, men har ikke annen kommentar enn at vi synes det er litt uheldig at det er spredt som ild i tørt gress, sier politiadvokat Fredrik Reinertsen ved Sør-Øst politidistrikt til Adresseavisen.

Medaljehåp i ungdoms-OL skadet seg stygt på skøytebanen

10 dager før Ungdoms-OL ble Bjørn Magnussen (18) alvorlig skadet under trening. Etter 200 meter i høy hastighet runder Magnussen en sving og faller idet han passerer to andre skøyteløpere. I utgangen av svingen treffer 18-åringen en metallstolpe der sikringsputene rundt banen skulle ha vært.

- Hadde jeg truffet noen centimeter annerledes hadde jeg sikkert ikke vært her nå, sier han.

Møtet med metallstolpen førte til at kragebeinet på høyre side knakk rett av, i tillegg til en over fem centimeter stor flenge i bakhodet.

Søndag kveld ble Magnussen operert ved St. Olavs Hospital i Trondheim. Legene har forsikret om at operasjonen var vellykket. Likevel er sesongen over for skøytetalentet.

Les mer her.

Søderlunds stempling fikk det til å koke i stjernekampen

Alexander Søderlund (28) scoret ikke, men markerte seg på annet vis mot Zlatan Ibrahimovic & Co. Bare 13 minutter ut i gårsdagens Ligue 1-kamp mellom Saint-Étienne og Paris Saint-Germain kom Alexander Søderlund i fokus.

Nordmannen, som nylig ble kjøpt fra Rosenborg, var sent ute i en duell og stemplet Thiago Motta på PSG-stjernens høyre fot. 33-åringen fikk tydelig vondt og ble liggende på gresset og vri seg i smerte.

Dommeren var kjapt ute og ga Søderlund gult kort. Det likte lagkompisene hans i Saint-Étienne dårlig, noe som utløste meget opphetede diskusjoner mellom PSG- og Saint-Étienne-spillerne.

Stillingen ble 2-2.

Les mer hos Adresseavisen.

Aalborg reagerer på at landslagsledelsen holdt Sander Sagosens skade hemmelig

Etter bronsefinalen mot Kroatia søndag ble det kjent at Norges stjernespiller Sander Sagosen (20) hadde spilt de to siste kampene i håndball-EM med brudd i hånden.

Trønderen pådro seg et brudd i skuddhånden i hovedrundekampen mot Frankrike, men spilte likevel for fullt både i semifinalen mot Tyskland og i søndagens bronsefinaletap mot Kroatia.

- Jeg har snakket med Sander. Han har et brudd i hånden, og det er selvfølgelig irriterende, men jeg er rasende på det norske håndballforbundet. Det er helt uakseptabelt at de ikke har informert klubben, sier klubbdirektøren danske TV 2.

Det skriver Adresseavisen.