Nødetatene rykket tidlig lørdag morgen ut til Rungstadvatnet i Steinkjer etter melding om bilulykke. På stedet fant politiet en bil som hadde havnet i en bekk i skogen. Kvinnen kom seg selv ut, stoppet andre biler og fikk varslet politiet før hun ble kjørt til sykehus. Les mer på adressa.no.

Barcelona gikk på et forsmedelig tap i den spanske supercupen sent fredag kveld. Athletic Bilbao overrasket alle og vant første kamp i supercupen hele 4-0. Aritz Aduriz ble den store helten med hattrick. Les mer på adressa.no.

Vulkanen som ligger fem mil fra atomkraftverket som ble restartet i Japan denne uken, viser urovekkende tegn til økt aktivitet. Det skriver NTB. Vulkanen på øya Kyushu er en av Japans mest aktive, og Japans meteorologiske institutt har sendt ut advarsel til innbyggerne i området og bedt dem forberede evakuering. Les mer her.

Tallet på omkomne etter kjempeeksplosjonene i Kina har økt til 85, skriver NTB. Det brenner fortsatt i ruinene i milionbyen Tianjin, og innbyggerne frykter at røyken kan være giftig.

Ansatte i eldreomsorgen i Trondheim har varslet om 1781 alvorlige hendelser de siste to årene. Adresseavisen har gått gjennom og systematisert alle hendelsene (krever innlogging). Ordfører Rita Ottervik mener 1781 avvik på to år er for mye, mens kommunaldirektør Helge Garåsen mener det ikke er noen krise i eldreomsorgen i byen.

AtBs billettendringer møter motbør både blant de som tar bussen og de som bruker hurtigbåten. Blant endringene for de sistnevnte, finner man at pendlere kun får velge mellom 7, 30, 90 eller 180 dager på periodekortet i stedet for å velge antall dager selv. Hanne Falstad, lederen av pendlerforeningen, rister på hodet, og tror at AtB gjør helomvending. Les mer på adressa.no.