I uke etter uke etter lanseringen av trd.by 15.juni, har redaksjonen krysset fingre for at godværet skulle komme - så vi virkelig kunne dykke ned i det varme og pulserende trondheimslivet. Men neida. En og annen dag har det vært, men sola har gjort seg kostbar i år, selv om det er meldt noen godværsdager fra helga. Typisk!

Så hvor er de solbrune, ferierende og glade trønderne? Jo, de er i Magaluf, på Kypros eller på Rhodos. Charterfly og rutefly sjekkes, hoteller ringes opp. Alt er fullt, ergo er det egentlig helt klart at det er ikke her i byen vi treffer trønderne. Vi må dra! #sydenpatruljen er med andre ord satt i drift.

Til slutt klaffer det med fly og (et slags) hotell. Rhodos er en av de hotteste plassene for de som reiser fra Trondheim og Værnes, så det passer bra. PC, mobiltelefon, notisblokk, kamera og annet stasj trykkes ned i kofferten. Fra og med onsdag treffes våre reportere i en partygate midt i Rhodos by. Så her skal vi treffe trøndere, lokalbefolkning og oppleve mye rart. Det blir bilder, artikler, videoer og mye å følge med på i våre ulike sosiale kanaler de neste dagene.

Og kanskje blir det tid for noe taxfree på vei hjem også....

Ta gjerne kontakt med gjengen på mail trd.by@adresseavisen.no, eller via Facebook og Instagram.

Michelle og Mats legger igjen skjerf og hettegenser og drar til Rhodos noen dager. Foto: Therese Alice Sanne