Nina Heir (25), som studerer forretningsutvikling, entreprenørskap og innovasjon ved NTNU, sikret seg i går en lukrativ sommerjobb.

I august setter hun seg ned i konsernsjefstolen til Adecco, der hun skal lede 5000 Adecco-ansatte i én måned. Lønna er på småpene 100 000 kroner.

Lik trd.by på Facebook!

Feirer med frisørtime

Heir kommer opprinnelig fra Asker, og forteller til lokalavisa budstikka.no at det ikke har gått helt opp for henne at hun skal bli konsernsjef i sommer.

- Jeg har i ettermiddag stilt meg selv spørsmålet om hvorfor det ble akkurat meg. Det var utrolig mange dyktige og flinke folk jeg konkurrerte mot, sa Heir til budstikka.no i går ettermiddag.

Hun sier videre til avisen at hun skal feire jobben på en spesiell måte.

- Jeg lovet meg selv å påspandere en tur til frisøren hvis jeg vant. Det er flere år siden jeg har vært hos frisøren, vanligvis klipper jeg meg selv, sier hun til budstikka.no

- En vanvittig mulighet

Heir sier til trd.by at det var to grunner som fikk henne til å søke på denne jobben.

- Jeg søkte på denne jobben fordi jeg så på dette som en vanvittig mulighet for meg. Og så var det jo en god utfordring, og utfordringer er bestandig bra, sier Heir.

Hun sier at hun håper at sommerjobben vil føre til masse erfaring og kunnskap, som hun kan bringe med seg videre i livet.

Men hun vet ikke helt hva fremtiden bringer.

- Jeg har ikke helt konkrete planer for fremtiden. Først skal jeg skrive ferdig masteroppgaven ved NTNU, så skal jeg gjøre en god jobb hos Adecco. Etter det skal jeg søke nye utfordringer, sier Heir.

- Fremtidsambisjonene mine er å alltid jobbe hardt for det jeg tror på, og jeg ønsker å bruke min kunnskap og erfaring til å være med og bidra til en bærekraftig utvikling, legger 25-åringen til.

Derfor fikk hun jobben

Det er sjette året på rad Adecco søker etter studenter med ledertalent, som skal ta over sjefsrollen i sommerferien. I årets finale måtte de ti finalistene gjennom flere tester og intervjuer. På torsdag måtte Heir og de andre finalistene bruke dagen på å løse praktiske oppgaver foran en jury og publikum.

Er du på jobbjakt? Da kan disse tipsene hjelpe deg

Adecco skriver følgende om hvorfor Heier stakk av med seieren:

- Nina utmerket seg, spesielt i gruppeoppgaven. Hun var reflektert og tydelig. Kombinert med hennes resultater så langt i prosessen, er jeg sikker på at vi har foretatt riktig valg. Hun er et virkelig ledertalent, og jeg gleder meg til å jobbe med henne i sommer!, sier konsernsjef Torben Sneve i Adecco i en pressemelding.

I år var hele fem av de ti finalistene NTNU-studenter, og det er tredje året på rad at en NTNU-student stikker av med jobben.

I fjor var det Amalie Holt som fikk jobben, og året før var det Dunja Matanovic som fylte rollen.