2019 går mot slutten, og vi i Trd.by tar et tilbakeblikk på året som har gått.

Her er de mest leste sakene fra Trd.by i februar. Husker du noen av dem?

#1: Leserinnlegg: - 25 hadde trykket «skal». 369 var interesserte. Jeg begynte å le

- Vi er «interessert», men vi liker å ha mulighet til å si: «Sorry. Noe annet dukka opp her. Tar det senere», skrev innleggsforfatter Mathilde S. Thrana. Foto: Privat

Det var en dag her jeg gikk inn på en event - der hvor jeg selv hadde trykket «interessert» for å se om noen jeg kjente skulle på denne eventen. Jeg la merke til at kun 25 stk hadde trykket skal. 369 stk var interesserte i eventen. 17 hadde ennå ikke svart.

...og jeg begynte å le litt av dette. For hva betyr det egentlig, at så mange mennesker trykker «kanskje» eller «interessert» på en event på Facebook?

Dette spurte Mathilde Skarsem Thrana i februar, og det var åpenbart mange som kunne kjenne seg igjen. Denne var mest lest denne måneden!

#2: Une Cecilie (27) har hatt angst siden barneskolen. Da hun var 24, fant hun endelig noe som hjalp

Empatisk: Une Oksvold vil gjerne hjelpe alle hun kan som er i samme situasjon som henne. Foto: Elise Gull Askim

Une Cecilie Oksvold har hatt angst siden hun var seks år. Da hun var 24 år gammel, gikk hun på en skikkelig smell. Da gjorde hun helomvending på livet sitt.

#3: Therese (21) fra Orkanger skulle være med på «Ex on the Beach»

Disse tre trønderne sjekket inn på «Ex on the Beach» fra begynnelsen av årets sesong. Foto: DISCOVERY NETWORKS/TOKE MATHIAS RISKJÆR

Det var stor interesse for hvilke trøndere som skulle være med i årets sesong av «Ex on the Beach».

- Jeg gruer meg til å se hvordan folk reagerer, sa Therese Pedersen til Trd.by den gang.

Det har hun trolig fått svar på nå?

#4: Elise Dalby: - Stalkere oppsøker meg på nett og rundt hjemmet mitt

I artikkelserien #mystory snakket vi med Elise Dalby, som i skrivende stund har rundt 37 000 følgere på Instagram. Der fortalte hun blant annet om baksiden ved det å ha så mange følgere:

- Bakdelen ved å være en offentlig person må være alle de slibrige tilbudene som kommer. Det er alt fra tilbud om å være med i pornofilmer, til utenlandsreiser med forretningsmenn og kjendiser, i bytte mot store pengesummer og opplevelser.

#5: Thomas Andersen (35) syr trekk til stomiposer: - Når man først har stomi, kan man gjøre det så hyggelig som mulig

Aktiv: Andersen liker å designe trekk som passer til aktivitetene han holder på med. Foto: Privat

I 2017 måtte Thomas Andersen (35) fra Flatåsen operere bort tykktarmen og starte med stomipose. Han innså at det ikke fantes noen alternativer til trekket på posen. Da lagde han det like gjerne selv.

#6: Hanna (20) fra Stjørdal har 200 par med sneakers: - Jeg velger sko før resten av antrekket

Voksende samling: - Tallet er ikke akkurat minkende, sier Hanna Helsø om samlingen på rundt 200 sneakers. Foto: Privat

I serien vår #minstil snakket vi med Hanna Helsø, der hun forteller hva hun aldri ville ha gått med, og avslører de rareste skoene hun eier.

#7: Lisa Maria: - Jeg gleder meg til hver tirsdag. Og hater å gå derfra

I et leserinnlegg skrev Lisa Maria Jensen om det store behovet for besøksvenner.

- Det er et stort behov. Noen få timer kan utgjøre så mye for noen, skrev hun i innlegget publisert hos Trd.by i februar.

#8: Mathilde (25): «Jeg velger deg»

- Vi er kanskje unge. Vi giftet oss som 22-åringer, fortsatt mye å lære, fortsatt umodne på visse områder, men likevel - modne nok til å vite at vi ønsket å velge kjærligheten, skrev Mathilde Skarsem Thrana i leserinnlegget. Foto: Privat

Et annet leserinnlegg som fenget leserne i februar var Mathilde Skarsem Thranas betraktninger om ekteskapet.

- Da jeg signerte de papirene, tok på meg en hvit kjole og feiret kjærligheten med mine nærmeste var det ikke fordi jeg syntes det var gøy å bruke 150 000 kroner på en eneste dag, sminke meg, spise kake og danse. Det var gøy det også, tro meg, men det var ikke derfor jeg valgte å gjøre det, skrev Mathilde i innlegget.

#9: Hadde du bestått teorien? Ta quizen her!

Hadde du bestått teorien?

Her kan du bryne deg på 10 spørsmål om alt fra vikeplikt, kjørefelt og skilt. Spørsmålene er hentet fra spørsmålsdatabasen til Vegvesenet. Disse spørsmålene danner grunnlag for teoriprøven til førerkortklasse B - oftest bare kalt «billappen».

#10: Må du dra ut laderen etter bruk?

ER DETTE DEG? Dette tar nok en god stund før du blakkes av ladere som blir værende i stikkontakten etter bruk. Foto: AKSEL RYNNING

Er du en av dem som lar laderne bli værende i stikkontakten etter bruk, eller drar du dem pliktoppfyllende ut samme øyeblikk som telefonen er fulladet?