TIL jakter forsterkninger foran 2016-sesongen, og som iTromsø tidligere har skrevet er Morten Gamst Pedersen blant navnene man vurderer.

Følg trd.by på Facebook

34-åringen har hatt behov for en tid borte fra fotballen for å ordne opp i andre ting, men varsler at han planlegger å spille fotball i år.

- Jeg har hatt litt ting å ordne opp i. Jeg har ikke fått gjort alt ennå. Men jeg har trent og holdt meg i gang, sier Morten Gamst Pedersen og slår kategorisk fast:

- Selvfølgelig har man lyst til å spille fotball. Jeg har ofret hele livet for å spille fotball, og selv om jeg hadde havnet i grava hadde det sikkert rykket litt i venstrefoten.

Det skriver Adresseavisen.

Byåsen-kapteinen blir i klubben: - Umulig å forlate dette laget

Marie Henriksen ledet an da Vipers ble statister i sølvkampen.

Vipers Kristiansand og Marta Tomac prøvde så godt de kunne å finne effektive mottrekk mot Byåsens raske spill, men var sjanseløse i onsdagens omkamp som ble spilt siden Byåsen ble tilkjent et feilaktig mål da lagene møttes i november. Byåsen vant 31-24.

–Vi har slitt litt med å komme i gang i noen av kampene, men nå hadde vi en god start. Vi bommet på mange 100-prosentsjanser, men alle var så motiverte og vi ville ikke tape denne kampen. Vi har veldig lyst på sølvet, og det ser lyst ut, sier Marie Henriksen som ser fram til å være en del av laget under Arne Högdahls ledelse neste sesong.

Hun kommer ikke til å benytte seg av muligheten som kontrakten hennes gir for klubbytte.

–Med den samme troppen og opplegget som er rundt Byåsen, synes jeg det virker spennende, sier Henriksen til Adresseavisen.

Over 30.000 jobber kuttet i oljenæringen

Mellom 29.700 og 31.300 stillinger er meldt kuttet siden det kraftige fallet i oljeprisen gjorde det nødvendig å kutte kostnader.

– Så lenge oljeprisen ligger på så lavt nivå som nå, blir det bare verre, så jeg tror nok det ville fortsette med mindre vi får oljeprisen opp. Den må i så fall opp i det dobbelte av i dag, nesten umiddelbart, noe det er lite sannsynlig at vil skje. Vi kan nok være sikre på at stillingskuttene vil fortsette i 2016 så lenge vi ikke får aktiviteten opp igjen, sier oljeanalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets til NTB.

Les mer her.

Flere lag ble stemplet som NM-juksere – nå er de frifunnet

Ankene etter NM-staffeten tas til følge. Nå må arrangøren må endre resultatlistene – igjen.

Det melder ankeutvalget i en pressemelding publisert på Norges skiforbunds nettsider.

15 lag ble straffet for feil teknikk på den første etappen av herrestafetten i NM i Tromsø forrige helg. Juryen i Tromsø ga de respektive lagene tre minutt tidsstraff, noe som skapte voldsomme reaksjoner.

– Jeg mener det er latterlig, forholdene tatt i betraktning, sa Andreas Myran Steen, som gikk førsteetappen for Leksvik til Adresseavisen.

De fire lagene som nå er frikjent, er Kjelsås IL, Heming IL, Rindal IL-Ski og IL Varden Meråker. Straffen opprettholdes for de andre elleve lagene som ikke har anket juryen i Tromsøs avgjørelse.

Les mer om dette i Adresseavisen.