Selnæs tatt ut på landslaget

En av overraskelsene i Per-Mathias Høgmos landslagstropp før møtene med Bulgaria og Kroatia, var 21-årige RBK-spiller Ole Selnæs. De andre RBK-erne i uttaket var André Hansen, Alexander Søderlund og Pål Andre Helland. Mer om dette kan du lese her.

Dømt for voldtekt

En 22 år gammel brite er dømt til to år og to måneder for en overfallsvoldtekt i Malvik. Ifølge dommen mot 22-åringen kom han springende mot den fornærmede kvinnen, dyttet henne i bakken og la seg oppå henne, før han voldtok. Hendelsen skjedde i mai 2013. Les mer om saken på adressa.no.

Kjørte inn i uteservering

Like etter klokken 13 i dag kjørte en bil  inn i et gjerde ved uteserveringen til Peppes pizza i Kjøpmannsgata i Trondheim. Ifølge meldingen var det flaks at ingen ble truffet, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Stakk av på ATV

En mann på 67 år stakk av fra politiet på en ATV i Romolslia i Trondheim da de ville kontrollere ham. Like etterpå falt han av og slo seg. Saken er meldt inn til Spesialenheten for politisaker, skriver adressa.no.

Ny kreftklinikk

Private investorer la tirsdag fram planene for en ny kreftklinikk på Radiumhospitalet, som skal stå klar i 2018. Det melder NTB.