Et skår i fotball-gleden: Midtbanesjef og landslagsuttatte Ole Selnæs måtte sy flere sting i hodet etter en voldsom hodeduell i RBK sin kamp mot rumenske Steaua igår kveld. RBK tapte 1-0, men vant sammenlagt 3-1 i kamper og er klare for gruppespill i europaligaen. Trekningen av gruppene er kl. 13 i dag fredag. Les mer om kampen på adressa.no.

Myndighetene melder om få tilfeller av oversvømmelser eller andre problemer, tross det voldsomme regn- og tordenværet som traff trondheimsområdet igår kveld. Les mer om dette på adressa.no.

En bilfører ble i natt tatt med til politihuset i Trondheim, etter at politiet har mistanke om mannen kjørte i ruspåvirket tilstand i Heimdals-området. Det er NRK Sør-Trøndelag som melder det på sine nettsider.

Tidlig på morgenen fredag så kjørte en bil med tre menn ned i et hull på fylkesvei 773 i Namsskogan kommune i Nord-Trøndelag, skriver adressa.no.

- Jeg er skuffet over studentenes dømmekraft i denne saken, sier prorektor ved NTNU, Berit Kjeldstad til adressa.no, etter at den såkalte bøddelseremonien ble gjennomført igår.

Flere titalls døde er hentet opp fra Middelhavet utenfor Libyas kyst etter et båtforlis torsdag. Rundt 200 migranter og flyktninger skal være berget, men like mange fryktes å ha druknet. Les mer på adressa.no.