Klokken 15.30 meldte politiet at en person var savnet etter kanovelt i Namdalseid. Mandag kveld ble det klart at mannen omkom. Les mer på adressa.no.

Therese Johaug har fått en bruddskade i hånda etter et fall, kommer det fram i en pressemelding fra Norges Skiforbund. Langrennsstjernen var uheldig under en løpetur og lege Fredrik Bendiksen forteller at Johaug slipper å gå med gips, og at hun kan holde kroppen i gang med alternativ trening. Det skriver adressa.no.

En 17 år gammel jente ble like etter klokken 14 kjørt til St. Olav med ambulanse etter en trafikkulykke ved City Syd. 17-åringen kjørte moped og ble påkjørt av en bil bakfra. Det skal ikke dreie seg om alvorlig skade, skriver adressa.no.

27 er drept og rundt 100 såret etter en eksplosjon i den tyrkiske byen Suruc ved grensen til Syria. Tyrkias innenriksminister kaller hendelsen et terrorangrep. Bevismateriale tyder på at eksplosjonen var et selvmordsangrep gjennomført av Den islamske staten (IS), ifølge tyrkiske tjenestemenn. Det skriver NTB.

Nødetatene rykket ut til røykutvikling i Rosenborggate like før klokken 10.00 i dag. Røykutviklingen skyldes tørrkoking og det er ingen brann på stedet, skrev politiet på Twitter, like etter hendelsen. Det melder adressa.no.