I 04-tida natt til tirsdag så meldte politiet at brannen skal være slukket, og at det nå jobbes med å kjøle ned brannstedet, skriver Adresseavisen.

Klokken 00.20 natt til tirsdag fikk nødetatene melding om brann i en bygning på Brekstad i Ørland kommune. Ifølge politiet ble åtte personer evakuert fra gården der det brant. I tillegg var det rundt sju personer fra nærliggende bygninger som ble evakuert. En garasje-/verkstedbygning skal ha vært overtent og det var innledningsvis fare for spredning.

Ber Norge øke innsats

USA har bedt Norge om å øke sitt militære bidrag i kampen mot IS, samt å bidra i Syria. USA ba den 3. desember Norge om å øke den militære innsatsen mot IS, skriver Aftenposten. Les hele saken hos Adresseavisen.

Falt i Nidelva

Rundt klokken 23 mandag rykket nødetatene ut etter melding om at en kvinne hadde falt i elva. Politiet var først på stedet, og fikk reddet kvinnen opp. De opplyser at hun tas hånd om av helsevesen, skriver Adresseavisen.

Krasjet med parkert bil

En mann i midten av 20-årene ble fraktet til sykehus etter en kraftig frontkollisjon med en parkert bil i Fossegrenda i Trondheim. Politiet meldte om front mot front-kollisjonen mellom to personbiler på Twitter cirka klokken 21.45 mandag kveld, skriver Adresseavisen.

Beklager pepperkakefly

Regjeringen legger seg flate etter at de publiserte bilder av pepperkaker formet som kampfly på Instagram. Flere reagerte på det spesielle julebudskapet. Bildet av pepperkakedeig formet som kampfly ble lagt ut på regjeringens Instagram-konto mandag ettermiddag, og ble fulgt av teksten «Julebaksten i @kampfly_no er i gang! #F35 #kampfly #forsvarsdep@regjeringen #forsvaret». Les mer hos Adresseavisen.