Den norske musikkometen Kyrre Gørvell-Dahl, eller Kygo som han er bedre kjent som, var tirsdag gjest på Ellen DeGeneres Show. Kygo var gjest sammen med komikeren Kevin Hart i programmet som ble sendt klokka 22 tirsdag kveld, norsk tid.

Høsten 2013 gjestet Ylvis-brødrene Bård og Vegar The Ellen DeGeneres Show. Med seg i bagasjen hadde de revekostymer og framførte landeplagen «The Fox» til stor glede og vill jubel fra publikum i salen og Ellen selv.

Kygo framførte låta «Stole the show» med Parson James. Det skriver NTB.

Her kan du se en klipp fra sendingen:

Strømførende kabel havnet i veibanen etter utforkjøring

Ulykken har skjedd på fylksevei 877 ved Solbakken bru, opplyser operasjonssentralen i Sør-Trøndelag.

- Bilen veltet og fikk lyktestolpen over seg. Det ligger en strømførende kabel i veibanen, og e-verket er tilkalt, sier operasjonsleder Bjørn Handegard til Adresseavisen.

Tungt hjemmetap for Martinsen

Colorado Avalanche tapte i egen storstue mot Tampa Bay Lightning tirsdag. Andreas Martinsen fikk under ti minutter på isen. Nordmannen, som nylig var inne i førsterekka, hadde ingen god kamp og endte med -1 i pluss/minus-statistikken. Les mer om dette her.

Reagerer på brennende lyslykter i Midtbyen

Arne Anderson Stamnes var på vei hjem da han ble oppmerksom på noe som svevde rett over takene til trehusbebyggelsen i Midtbyen denne uka.

- Jeg skjønte med en gang at det var snakk om lyslykter. Det var like ved Riibe mynthandel at jeg så at minst fire slike lyslykter kom opp fra et sted mellom Dronningens gate og Kongens gate, forteller Anderson Stamnes.

- Det er en forferdelig dårlig idé, både med tanke på skogbrannfaren og trehusbebyggelsen, sier han til Adresseavisen.

Obama malte mektig bilde av USA

USAs president Barack Obama holder sin siste State of the Union-tale til folket natt til onsdag norsk tid.

I en tale der han oppfordret det amerikanske folk til ikke å frykte framtiden, lovet Obama å jobbe for å finne en kur mot kreft, å få fortgang i overgangen til ren energi, å bedre forholdet til den mangeårige fienden Cuba, å kjempe for et bedre politisk klima i landet og – ikke uventet – å fortsette kampen mot ekstremistgruppa IS. Les mer om dette i Adresseavisen.