Ringte legevakta flere ganger, uten å få svar

Tirsdag kveld prøvde hun og samboeren å ringe legevakta i 40 minutter, uten å komme gjennom. Hjemme hadde de en ettåring med høy feber og tydelige smerter. De ønsket råd om hva de burde gjøre. Les mer her.

Brann etter «noe kluss med en parafinkamin»

- Det kom inn melding om brann på Steinhaugen via et vaktselskap. Brannvesenet bekrefter at det er brann, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt.

Politiet ble varslet like før klokken 05.15 fredag morgen. Les mer i Adresseavisen.

Knalltøff måned venter Northug

Planen for Petter Northug er å gå samtlige gjenstående verdenscuprenn. Allerede merker han kjøret. Derfor kan det bli aktuelt å droppe neste helgs konkurranser i Lahti, for å være best mulig rustet til den avsluttende touren i Canada. Les mer her.

Nå kommer kulda tilbake

Fra torsdag ettermiddag til fredag kveld blir det et temperaturfall på nærmere ti grader. Prognosene viser mellom ti og tolv minusgrader i lavlandet tre netter på rad fra natt til lørdag. Det skriver Adresseavisen.

Norske kvinner skal ha blitt skamslått og ranet av taxisjåfør på Gran Canaria

Taxisjåføren på Gran Canaria skal ha slått, bitt og lugget Anette Skjemstad (31) og Renate Hagen Brattetaule (26) fra Trondheim.

– Jeg trodde han skulle drepe meg. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv, sier Anette Skjemstad. Les mer i Adresseavisen.