Fredag kveld var politiet i Pirbadet i Trondheim for å gjøre undersøkelser etter at en ung jente skal ha blitt befølt.- Noen jenter i 11-års alderen skal ha hatt en ekkel følelse omkring en mann lenge, og han skal ha vært fysisk med én av dem, sier innsatsleder Roger Mogstad til adressa.no. Les mer her!

I natt klokken 00.27 måtte en politpatrulje gripe inn mot en ung sjåfør i Dronningens gate i Trondheim etter det som omtales som burning. Hendelsen skjedde rett foran en av politiets store cellebiler. «Ung mann på 18 år valgte å "burne" med pappas bil rett foran en av våre patruljer i sentrum. Førerkortbeslag og anmeldelse.» skriver Sør-Trøndelag politidistrikts operasjonsleder på Twitter.Det skriver adressa.no.

En kvinne ble natt til lørdag knivstukket i ansiktet i Oslo. Politiet leter etter en mann som er mistenkt for å ha utført ugjerningen. Det skriver NTB.

En pilot ble sammen med en flybesetning på tre stanset med promille før en utenlandsflyging fra Oslo lufthavn Gardermoen tidlig lørdag morgen. – Besetningen på fire personer er fra et ikke-nordisk flyselskap, og de ble stanset med promille på over 0,2, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng i Romerike politidistrikt til NTB.

En 17 år gammel jente fra Telemark har anmeldt en voldtekt som skal ha skjedd på en sydentur til Rhodos natt til tirsdag. Gresk politi har pågrepet en dørvakt på en nattklubb på øya. Det skriver NTB.