Ei hel øy sto bokstavelig talt i full fyr i Nord-Trøndelag i natt. Brannmannskaper fra Namsos rykket ut til Kvaholmen i Namsos kommune etter at meldingen om gress- og lyngbrann kom inn klokken 20.48 tirsdag kveld. I 03-tiden natt til onsdag opplyste 110-sentralen at brannmannskapene avsluttet innsatsen. Begge bygningene på øya har brent ned, melder adressa.no nå i morgentimene.

Åge Aleksandersen bekrefter ny konsert og første gjesteartist på Sverresborg i august 2016. Med seg på scenen 13. august 2016 får han den svenske visesangeren Sofia Karlsson (40), bekrefter han overfor adressa.no.

RBK kan tjene over 60 millioner kroner om de kvalifiserer seg til gruppespillet i europaligaen. Siden sist Rosenborg var med i Europaligaen, i 2012, har turneringen nemlig blitt dobbelt så attraktiv økonomisk. Har RBK «griseflaks», kan klubben altså tjene en bra slump med penger, skriver adressa.no (krever innlogging).

Og Åge Hareides Malmo slo ut Ronny Delas Celtic i siste kamp i mesterliga-kvaliken i går kveld. Foran 20 000 elleville svensker så vant Malmø 4-3 sammenlagt. Nå venter svenskene bare på hvilke storlag som kan komme på besøk. Les mer på adressa.no. Malmø kan fort tjene rundt 150 millioner på mesterligaen, anslår flere eksperter.

Til sammen 7000 elever begynner på en av de 76 folkehøgskolene i landet nå i høst. Det er ny rekord, skriver NTB/adressa.no.