17-åring dømt for bussran

En 17-åring er nå dømt for å ha medvirket til ranet av en bussjåfør i Trondheim. Det var i august i fjor at 17-åringen var med på ranet av en bussjåfør i Falkenborgveien. En person gutten samarbeidet med holdt en jaktkniv mot sjåføren og tok fra ham pengevesken, står det i dommen fra Sør-Trøndelag tingrett. Det skriver adressa.no.

Kollisjon ved Lensvik

To biler som kjørte i samme retning kolliderte torsdag ved Lensvik, melder politiet på Twitter. Ifølge Sør-Trøndelag brann- og redningstjeneste var det ikke snakk om alvorlig personskade i forbindelse med ulykken. Men det skal ha oppstått store materielle skader. Les mer på adressa.no.

Pågrepet etter terrormistanke

To personer er pågrepet i Göteborg-området, mistenkt for terrorforbrytelser og drap i Syria, opplyser det svenske sikkerhetspolitiet Säpo. Politiet jakter også på en tredje person som også er siktet for terrorforbrytelser, melder NTB.

Milliardunderskudd

Det er adressa.no som melder at Statkraft fikk et resultat etter skatt på -2,04 milliarder, en nedgang på 2,08 milliarder kroner sammenlignet med samme periode i fjor. En svak krone og lave kraftpriser skal være årsaken.

Til Strasbourg

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg kan bli neste stopp for de sju Namsos-søstrene. – Jeg mener saken er godt egnet til å bli prøvd der. Dersom norske domstoler ikke evner å trekke en grense for når barnas beste er tilstrekkelig vurdert, må EMD gjøre det, sier familiens advokat Arild Humlen til adressa.no.