Alexander Søderlund gikk rett inn i St. Etiennes startellever, men klarte ikke å hindre at laget tapte 1-2 mot Nantes.

Den tidligere Rosenborg-spissen kom seg til flere gode sjanser og fikk ros fra kommentatorene for bevegelsene og innsatsen uten ball. 28-åringen kunne kronet en imponerende debut med scoring, men var ikke kald nok i avslutningsøyeblikkene. Mer om dette kan du lese her.

Prisdryss til Hennies film

Filmen «The Martian», der Aksel Hennie spiller astronauten Alex Vogt, ble hedret med gjeve priser under Golden Globe-utdelingen i Los Angeles søndag. Filmen, som USAs president Barack Obama har kalt sin favoritt fra 2015, vant prisen som beste film i sjangeren komedie eller musikal.

I tillegg fikk Hennies medspiller Matt Damon prisen for beste mannlige hovedrolle i samme kategori. Det skriver NTB.

Mann anmeldt for å ha befølt ansatt på mottak

Politiet ble varslet om forholdet, som skal ha skjedd på Oppdal turisthotell, i 18-tiden søndag.

- En mann i slutten av 30-årene er anmeldt for å ha befølt en kvinne som jobber ved mottaket på turisthotellet, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt. Asylsøkeren sitter mandag morgen i arresten. Les mer om denne saken her.

20 millioner russere lever i fattigdom

Oljeprisfall og vestlige sanksjoner gjør at antallet fattige vokser kraftig i Russland. En lang periode med velstandsvekst har fått en brå slutt.

Ferske tall viser at det nå er 20,3 millioner fattige i Russland. Det betyr at vel 14 prosent av befolkningen lever under fattigdomsgrensen på 1.400 kroner i månedlig inntekt. Det skriver NTB.

Høyre-politikere vil stoppe Statoils utbyttefest

Statoils utbetaling av milliardutbytte til eierne samtidig som selskapet skal si opp 5000 ansatte, møter motstand fra to sentrale Høyre-politikere.

Parlamentarisk nestleder Nikolai Astrup og partiets energipolitiske talskvinne Tina Bru mener at styret i Statoil må revurdere utbyttepolitikken i selskapet, skriver Dagens Næringsliv.