Leketøysbutikk på Lade er konkurs

Det var eieren av leketøysbutikken som selv meldte oppbud, og Sør-Trøndelag tingrett slo butikken konkurs tirsdag. Det er fire personer, inkludert daglig leder og eier, som nå mister jobben i butikken. Les mer i Adresseavisen.

Lager sushi til Rema igjen etter konkursen

Kokken og den tidligere restaurantdriveren Trond Kolstad har startet produksjon av sushi som leveres til Rema 1000 i Trøndelag igjen. Etter å ha solgt sushien siden 2010, stoppet leveringene i november i fjor. Les mer her.

Kolstad kommer til å legge inn protest

I etterkant av 29-30-tapet mot Haslum, har Kolstad varslet dommere, NHF og Haslum at de kommer til å legge inn protest på dommeravgjørelsen. Jostein Sivertsen mener frikastet Haslum fikk tildelt burde blitt tatt om igjen og at Haslum ikke skulle fått ballen. Det skriver Adresseavisen.

Fire personer pågrepet mistenkt for tyveri på toget

De ble hentet av politiet på Sentralbanestasjonen i Trondheim. Dette melder politiet klokka 22.30 onsdag kveld. Tyveriet skal ha skjedd på toget som litt tidligere ankom Trondheim fra Bodø. Det skal ha blitt stjålet penger fra en annen passasjer på toget. Les mer her.

Trondheimselever til topps i nasjonal klimakonkurranse

Elevene fra Thora Storm videregående skole i den nasjonale konkurransen «Energi for fremtiden». Gruppen har konkurrert mot 4200 elever fra hele landet om hvem som hadde den beste løsningen på et klimaoppdrag, skriver Ungt entreprenørskap i en pressemelding. Les mer i Adresseavisen.