Politiet pågrep i går kveld en mann som forsøkte å naske med seg lommebok i gangen på et hus på Byåsen. Et samboerpar oppdaget at de hadde fått en ubuden gjest i inngangspartiet på boligen. Det skriver adressa.no.

En død mann er funnet i Trondheimsveien i Oslo. Politiet kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt. – Vi jobber med å avhøre vitner, og krimteknisk er på vei, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB klokka 06.30.

Adressa.no skriver at Kåre Ingebrigtsen blir i Rosenborg så lenge han får lov. Tapet mot Bodø/Glimt til tross: Rosenborg er strålende fornøyd med hovedtreneren. Mer om denne saken kan du lese her.

Tolldirektøren er bekymret over økt bruk av dopingmidler.En markert økning i to typer beslag i år uroer tolldirektør Bjørn Røse – GBL og dopingmidler. – Det ene GBL-beslaget var på 600 liter. Det er enormt. Vi er veldig bekymret for det stoffet, sier toll- og avgiftsdirektøren til NTB.

Sør-Trøndelag politidistrikt hever kompetansen, og ønsker tips til å oppklare kriminalitet begått på det mørke nettet. Politiet i Sør-Trøndelag opplever at det er store utfordringer ved å etterforske kriminalitet som begås skjult av avansert teknologi, men ønsker slik etterforskning velkommen. Det skriver adressa.no.