Det er avisa iTromsø som skriver at selskapet bak sushi-restauranten Shin Sushi  i Trondheim nå er slått konkurs i Sør-Trøndelag tingrett.

Lik trd.by på Facebook

- For lav omsetning

Styreleder i Shin Sushi Trondheim Torg AS, Nina Dragøy Rød, sier til iTromsø at det nå er slutt for Trondheims-avdelingen som har servert sushi på løpende bånd siden 2014.

- Årsaken er at det ikke er nok inntjening til å betjene utgifter som lån og lønn. Det er rett og slett for lav omsetning. Vi stenger i Trondheim, men vi håper at senteret ønsker å forsette driften, sier hun til avisa iTromsø.

Elsker du sushi? Her finner du Trondheims billigste!

Nå kan risikerer denne resturanten på Trondheim Torg å måtte legges ned. Foto: jens petter søraa

11 kan miste jobben

Hun sier at hun lenge har forsøkt å få bedriften til å gå rundt, men har innsett at det ikke fungerer. Nå håper hun at andre kan ta over driften av sushistedet på Trondheim Torg. Nedleggelsen av restauranten vil påvirke i alt 11 ansatte.

-  De risikerer å miste jobben dersom ikke noen andre vil drifte stedet videre. Det er trasig. Vi har virkelig prøvd å få det til, men vi har ikke vært i nærheten, sier Rød til iTromsø.

Selskapet har registrert adresse i Tromsø og eies av Nina Dragøy Rød og Lasse Rød. Konkursen i Trondheim skal ikke påvirke noen av de andre avdelingene til Shin Sushi i Norge.

trd.by har forsøkt å kontakte daglig leder ved Shin Sushi på Trondheim Torg uten å lyktes.