Fra før er det kjent at blant andre Elin Tvedt, Aslak Maurstad, Marit Adeleide Andreassen og Christopher Mørch Husby er på plass når en ny runde med «Farmen kjendis» kjører i gang på nyåret. Seerfavoritten har premiere tirsdag 10. januar 2023, og det er den sjuende sesongen av som da ruller i gang på TV 2.

Samtidig blir det gjensyn med tre tidligere «Farmen kjendis»-deltakere i sidekonkurransen «Torpet kjendis», på TV 2 Play. Trioen som skal regjere på Torpet, er influenser og TV-personlighet Erik Anders Sæter, TV 2s værsjef Eli Kari Gjengedal – og programleder Ingeborg Myhre. Sammen inntar de et lite torp ikke så langt fra «Farmen kjendis»-gården Steinsjøen.

Konseptet er velkjent: Gjennom oppholdet på «Torpet kjendis» kan de få en ny mulighet på «Farmen kjendis». Men etter tvekamper på «Farmen kjendis» får de også selskap – og konkurranse – av utslåtte «Farmen kjendis»-deltakere.

– Da jeg var med i «Farmen kjendis» var jeg så redd for å gå i kamp. Nå går jeg inn på «Torpet kjendis» med et eget personlig prosjekt, og det er å utfordre meg selv med å gå i kamp, holde roen og sitte trygt i det, sier Eli Kari Gjengedal.