Denne uken starter DNB med prosjektet DNB Digital Challenge. Her blir alle studenter fra NTNU invitert til å være med å skape framtidens bankløsninger helt fra bunnen av.

Følg trd.by på Facebook

Vil ha prototype

Den gruppen studenter som går helt til topps i konkurransen vinner sommerjobb hos DNBs digitale avdeling og en pengepremie på 100 000 kroner.

- Trondheim har det mest innovative studentmiljøet i landet og nå frir vi til dyktige studenter som har gode ideer for hvordan vi kan utvikle framtidens studentbank, forteller rekrutteringsansvarlig i DNB, Glenn Menkin.

Torsdag arrangerer banken en kick off på Solsiden, og håpet er at de håpefulle studentene skal bruke litt tidligere frustrasjon som hjelpemiddel.

- De har sikkert irritert seg over bankløsninger som ikke er optimale, og nå gir vi muligheten til å rette opp i det. Studentene går sammen i lag og skal til slutt komme opp med en prototype for en ny bankløsning.

Fremtidens brukere

Ideen til å la NTNU-studenter komme opp med forslag, er slett ikke tilfeldig.

- Bank er ikke det det en gang var. I dag er mobilbanken det største bankkontoret vi har, og det er hele tiden utvikling i teknologi. For å komme på banen med framtidens løsninger må vi høre på dem som faktisk er fremtidens bankkunder, sier Menkin.

Til nå har 40 sagt at de skal møte opp gjennom arrangementet på Facebook, og Menkin har store forhåpninger.

- Dette er en spennende mulighet og vi håper selvsagt at så mange som mulig deltar. Vi vil gjerne nå flest mulig og har satt opp en stream av møtet slik at studenter i Ålesund og Gjøvik også kan delta.

NTNU-studenter samlet inn over 600 000 kroner til denne smarte ideen