Klokken 01.30 natt til lørdag mottok Hovedredningssentralen melding om en båt med seks personer som hadde gått på grunn ved Hamnarøya utenfor Flatanger. Det grunnstøtte fartøyet var ei fiskeskøyte på 52 fot.

- Det var lekkasje i båten, men alle de seks om bord var i fin form. Redningsskøyta «Harald V» ble kalt ut for å bistå, og fikk assistert båten og de seks inn til kai i Rørvik, sier vakthavende redningsleder Asbjørn Viste ved Hovedredningssentralen.

Slo etter politiet med slåsshanske

En kvinne i 20-årene ble pågrepet etter at hun slo etter politiet i Verdal med en slåsshanske. Hun fremsto som beruset, og det var derfor politiet ønsket å prate med henne.

- Patruljen ble ikke truffet, sier operasjonsleder Stig Rune Sagen til adressa.no.

Full og truende på legevakta

Natt til lørdag måtte politiet hente en mann som var full og truende på legevakta i Trondheim. Da politiet skulle hente mannen første gangen hadde han slått hodet og måtte få behandling. Dét hjalp ikke på humøret.

- Det var ikke mye takk for hjelpen, og han var like umulig etter at han var ferdig fikset. Dermed ble det fyllearresten, konstaterer operasjonsleder Ebbe Kimo.

Les mer hos adressa.no.

Jente (17) promilletatt

Ei 17 år gammel jente ble natt til lørdag tatt for promillekjøring på Brekstad. I passasjersetet satt den 18 år gamle kvinnen som eide bilen - også hun beruset. Begge anmeldes.

Les mer hos adressa.no.

To siloer brenner i Sarpsborg

Det var lenge eksplosjonsfare etter at to siloer begynte å brenne i Sarpsborg fredag kveld. Lørdag morgen er eksplosjonsfaren over, men ifølge NTB kan det ta flere dager å slokke brannen.

Les mer hos adressa.no.