Måtte evakuere under Åge-konsert

Onsdag kveld var det konsert med Åge Aleksandersen og Trondheim symfoniorkester i Kimen, som er Stjørdals nye kulturelle storstue.

Flere vitner forteller at  kulturhuset ble evakuert etter to sanger, skriver adressa.no.

- Det ble meldt om teaterrøyk i bygget og en manuell melder hadde blitt trykket inn, sier operatør Terje Strømmen ved 110-sentralen i Nord-Trøndelag, skriver adressa.no.

Fare for ekstremvær

Meteorologisk Institutt har sendt ut et såkalt «fase A»-varsel, som betyr at de har økt overvåkning i Nord-Trøndelag.

- Neste steg er å sende ut ekstremvarsel, men vi er ikke helt der ennå. Enkelte steder kan få 150 mm nedbør på 36 timer. Det kommer også til å bli mye vind, sier vakthavende meteorolog Martin Granerød ved Metorologisk institutt, skriver adressa.no.

Torsdag ettermiddag vil vinden øke til liten storm, hovedsakelig langs kysten. Mellom torsdag kveld og fredag ettermiddag vil det være perioder med full storm på kysten, skriver adressa.no

Til legevakt etter slagsmål i Nordre gate

Natt til torsdag fikk politiet melding om et slagsmål øverst i Nordre gate der en person var påført skader.

Fornærmede ble sendt til St. Olav for legesjekk og behandling av noen står.

Politiet vet hvem gjerningsmannen er, skriver adressa.no.

Jente (17) ranet til seg bil

Det hele startet med at den 17 år gamle jenta fra Stjørdal ranet til seg en bil fra en kvinne i 50-årene fra Sør-Trøndelag. Det skjedde i Stjørdal sentrum, og ble meldt inn til politiet klokka 21.10, skriver adressa.no

- Jenta ble pågrepet med en kniv, og den kan ha vært vist frem under ranet, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Russland og USA i samtaler om luftangrep i Syria

Amerikanske og russisk militærtopper skal møtes til samtaler så fort som mulig for unngå en luftangrepskonflikt i Syria, opplyser landenes øverste diplomater.