Nå er han klar for en ny TV-serie, kalt «Call Me Dad». Den kommende Viaplay-serien skal bestå av seks episoder, og om handlingen heter det:

«Se for deg et vennskap der man har kjent hverandre hele livet og gjør alt sammen. Forestill deg deretter at bestevennen din blir sammen med moren din. Hvordan ville du ha reagert?»

Hovedrollen som Emil spilles av nevnte Alex Høgh Andersen, mens rollen som bestevennen Viktor spilles av Magnus Haugaard. Rollen som moren spilles av Ellen Hillingsø.

De to danske skuespillerne Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard er bestevenner i virkeligheten, og det var også kompisduoen som klekket ut iideen til «Call Me Dad», framgår det pressemeldingen.

– Jeg tror de fleste skuespillere har en drøm om å få sjøsatt sin egen idé. At det skjer nå, føles helt uvirkelig. Og så er det selvfølgelig gøy å få lage et prosjekt som dette sammen med min aller beste venn. Jeg gleder meg vanvittig mye, forteller hovedrolleinnehaver Alex Høgh Andersen.

I tillegg til de ovennevnte skuespillerne, dukker skuespillere som Roberta Reichhardt, Johanne Milland, Søren Sætter-Lassen, Peter Gantzler, Lone Rødbro, Bjarne Henriksen, Lila Nobel, Oscar Duekjær Giese og Tommy Kenter opp i den danske serien.

«Call Me Dad» skal ifølge planen få premiere i løpet av neste år.