– Vi har tatt en avgjørelse om å gå videre. Avgjørelsen ble tatt mandag, sier Iliriana Ganiu, daglig leder ved The Benny’s på Heimdal.

Tidligere i juni skrev Bladet at The Benny’s på Torgkvartalet i Stjørdal ble slått konkurs. På Sorgenfri i Trondheim har lokalet i en tid vært stengt.

The Benny’s ser seg nødt til å legge ned all drift. Dette er Sorgenfri-avdelingen. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Flere konkurs

Nå legges også Sorgenfri- og den originale Heimdal-avdelingen ned. Dermed er det helt slutt for kjeden.

– Trondheim er blitt litt mettet av markedet, sier Ganiu.

Senest i forrige uke ble det kjent at Dkings Donuts legger ned sine butikker som følge av konkurs. Poppin Donuts måtte legge ned før Trondheims-planene i det hele tatt ble realisert.

– Vi ser at flere i markedet har gått konkurs. Trondheim er ikke en stor by, hvis du skal ha fem-seks donutplasser, vil det bli mettet til slutt, sier Ganiu.

Verken heimdalingene eller kontorfolket på Sorgenfri får glede av ferske donuter i nærmiljøet lenger. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Kun ett donututsalg igjen i byen

– Dette er blitt en vurdering hvor vi kom frem til at vi ikke klarer å levere på det nivået vi ønsket, fordi markedet er som det er nå, sier hun.

I fjor poppet donut-sjappene opp. Nå står kun Daddys Donuts som et rendyrket donututsalg igjen. De åpnet i Midtbyen senest i mai.

Konkurransen i Trondheim ble til slutt for tøff, mener Ganiu. Foto: Ole-Fredrik Lambertsen

Ganiu sier de tenkte lenge på avgjørelsen om å legge ned The Benny’s.

– Vi er stolt over det vi har fått til og at vi tok markedet som vi gjorde. Jeg ønsker å takke kundene som har hatt trua på oss og handlet hos oss, sier Ganiu.