- Jeg er fortsatt litt «shaky» og kan nesten ikke tro det, sier 27-åringen til pantelotteriet, ifølge Adresseavisen . Han opplyser til pantelotteriet at han ønsker å være anonym.

- Jeg hadde en pose med pant i bilen, og så hadde det hopet seg opp med tomflasker hjemme. Jeg tok med alt til butikken, og spilte i pantelotteriet, som jeg ofte gjør. Til hans store overraskelse kom det en veldig lang lapp ut av automaten i butikken Meny Lade, og maskinen spilte en fanfare.

- Jeg har vunnet hundre kroner før, så jeg skjønte det hadde blitt gevinst. Men jeg måtte lese pantelappen flere ganger før jeg skjønte at det faktisk sto seks nuller der, og at jeg hadde vunnet en million, forteller mannen, ifølge Adresseavisen. 27-åringen er den tredje vinneren av pantelotteriet i Trøndelag siden starten i 2008. Overskuddet fra lotteriet går til Røde Kors.

RBK tapte 3-0

Planen var å øve på å ligge lavt og spille kynisk. Men Rosenborg fikk sånn sett ingenting å øve på mot Dnipro i siste kamp av europaligaen igår kveld. 3-0 til Dnipro ble til slutt resultatet, etter at blant annet PÅl Andre Helland bommet på et straffespark ved stillingen 0-0. Les mer om kampen hos Adresseavisen.

Kjører med promille

Tall fra forsikringsselskapet Codan viser at 15 prosent av mennene og fem prosent av kvinnene som ble spurt har kjørt med promille i Norge. Eldre bilførere topper statistikken, og problemet er større på landet enn i de største byene. Les hele saken hos Adresseavisen.

Asylmottak i Levanger evakuert etter brann

Politiet i Nord-Trøndelag meldte torsdag kveld på Twitter at det er brann på Leira mottak i Levanger. Alle beboerne ble evakuert. - Vi har fått melding om brann på asylmottaket i Levanger. Det skal være brann på ett rom, sier Christina Wågan, alarmoperatør ved 110-sentralen i Nord-Trøndelag. Kl. 18.53 meldte politiet at brannen skal være slukket, og at den trolig skyldtes en uaktsom beboer, skriver Adresseavisen.