Datteren til avdøde Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, har gått bort, 22 år gammel, melder amerikanske medier. I en pressemelding bekrefter familien budskapet, opplyser flere nyhetsnettsteder nå i morgentimene. Ifølge underholdningsnettstedet TMZ så døde Brown søndag, på pleiehjemmet der hun ble innlagt i slutten av juni. Hun har angivelig vært tilkoblet respirator siden hun ble funnet livløs i hjemmet sitt i Atlanta 31. januar. Hun var datter av Whitney Houston og sangeren Bobby Brown.

Politiet fikk beskjed om brann i en bil på Småland kai på Frosta, natt til mandag. Ingen ble skadd i brannen og ingen vet i morgentimene hvem som eier bilen, skriver adressa.no.

To menn i 40-årene er pågrepet og mistenkt for tyveri, etter at de hadde en trillebår full av golfutstyr i Rydningen i Trondheim i morgentimene mandag, skriver NRK Trøndelag på nett.

Selv om starten på andre omgang var heller daff, så vant Rosenborg 2-1 borte mot Sandefjord igår kveld. Tobias Mikkelsen og Alexander Søderlund scoret målene tidlig i første omgang. Alt om kampen finner du på adressa.no sin RBK-seksjon.

Ex-RBK'er Mikkel Diskerud scoret da hans lag New York City slo Orlando City, i natt norsk tid. Superstjerne Andrea Pirlo debuterte for New York. Mer om kampen på adressa.no.