Malec ferdig i RBK..

Tomas Malec er ferdig i Rosenborg når lånekontrakten går ut 31. juli. RBK benytter seg ikke av kjøpsklausulen og spissen returnerer dermed til Trencin. Det melder adressa.no.

..det er også Tønne

Erik Tønne har vært på prøvespill i RBK i en periode, og fikk også spilletid i treningskampen mot Orkla onsdag. Nå har han pratet med Rosenborg-ledelsen om framtiden, og svaret derfra var negativt. Tønne blir dermed ikke RBK-spiller i denne omgang.

Hushovd starter eget lag

Thor Hushovd starter fra 2017 et World Tour-lag i sykkel, med mål om å sykle Tour de France i 2017. Den tidligere sykkelkongen eier i dag kontinentallaget Team Sparebanken Sør, et lag for sykkeltalenter fra Sørlandet. Fra å eie et kontinentallag, hopper han rett til det øverste, og starter et World Tour-lag. Les mer om dette her.

Fant stjålet båt 20 mil unna

I begynnelsen av juli ble en båt av typen daycruiser Uttern D28 meldt savnet fra Kristiansund. Nå er den funnet igjen mer enn 20 mil unna, i Hommelvik. Båten har en verdi på 250.000 kroner, og mer om dette kan du lese på adressa.no.

Hadde hasj i trusa, slipper straff

Adressa.no melder at en mann, som i vår ble tatt med 28 gram hasj som han skjulte i boksershortsen, slipper fengelsstraff. I dag startet rettssaken mot mannen og han slipper fengsel fordi fengelsstraffen kan ødelegge den positive utviklingen mannen var i, fryktet Sør-Trøndelag tingrett.