Torsdag kveld skal Lars Erik Aar fra Trondheim varme opp for den verdenskjente DJ-en Tiësto.

- Jeg har store forventninger til i kveld og er sikker på det blir topp stemning, sier trondheimsgutten selvsikkert.

Lars Erik Aar (22), som spiller melodisk housemusikk under artistnavnet Years, har fått den ærefulle oppgaven å varme opp for Tiësto. Han virker ikke nervøs i det hele tatt, heller spent på å begynne det nye musikkåret.

Years har alltid jobbet hardt med musikkarrieren sin, og det er DJ Tiësto som har vært hans forbilde og inspirasjon. Les mer om denne saken i Adresseavisen.

Har du blitt lurt av denne?

Har du fått en epost med tittelen «Ordrebekreftelse: Godkjenning av NSB gavekort», så bør du slette den, oppfordrer NSB.

Dette er nemlig et svindelforsøk.

- Vi oppfordrer folk til å være oppmerksomme og forsiktige. Folk skal ikke ta sjanser og kikke bare fordi de er nysgjerrige, sier kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz i NSB. Les mer om denne saken i Adresseavisen.

Bil fikk sleng og kolliderte

Operasjonssentralen i Sør-Trøndelag melder på Twitter om en trafikkulykke på Siholmen på Frøya.

- En bil fikk sleng og kolliderte med en møtende bil. Begge bilene hadde lav hastighet. Ingen ble skadd i ulykken, sier operasjonsleder Øystein Sagen ved Trøndelag politidistrikt.

Klokken 17.16 melder politiet at veien er åpnet igjen. Les mer om denne saken her.

Barn truffet i ansiktet av vådeskudd

Et barn i barneskolealder skal ha blitt truffet i ansiktet av et vådeskudd, skriver Opdalingen.

Hendelsen skal ha skjedd i et privat hjem i Oppdal denne uka.

Våpenet skal ha vært et luftgevær eller en luftpistol, og hendelsen betegnes som et uhell. Les mer om denne saken her.

Fastlegene skal skrive ut mindre antibiotika

Norske allmennleger skal gjennomgå og få tilbakemelding på hvor mye antibiotika de skriver ut til pasienter. Antibiotikasenteret for primærmedisin (ASP) tror legene vil ønske en ordning for dette velkommen. Hver fjerde nordmann får antibiotika på resept hvert år, noe som er altfor mye, ifølge helse- og omsorgsminister Bent Høie (H). Det skriver NTB.

Knivmann skutt og drept av politi i Paris

En mann ble skutt og drept av politiet da han forsøkte å ta seg inn på en politistasjon i Paris. Mannen var bevæpnet med en kniv og hadde også et falsk bombebelte på seg. Episoden skjedde ved en politistasjon i Paris' 18. arrondissement nord i byen torsdag, samme dag som Frankrike markerte ettårsdagen for terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo. Les mer om dette her.