1. november kjøres Movember-kampanjen i gang igjen i samarbeid med Kreftforeningen. Tradisjonen tro skal det gros barter over hele Norge. Målet er å samle inn penger og sette fokus på menns helse, og prostata- og testikkelkreft spesielt.

Men nå utvides Movember-kampanjen med et nytt konsept som heter Move.

- Vi ønsker å motivere menn og kvinner til å komme seg i bevegelse, sier prosjektleder for «Movember» i Kreftforeningen, Arild Domaas.

Blir du med på Move, forplikter du deg til å holde deg fysisk aktiv i 30 dager. Du kan registrere aktiviteten på Kreftforeningen sine sider. Der kan du også involvere venner og familie, og få folk til å støtte innsatsen din. Les mer på Adresseavisen.

Kvinne funnet død på Møllenberg

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet på Møllenberg. Dødsfallet vurderes foreløpig som mistenkelig, og dødsårsaken er uklar, opplyser politiet.

- Kvinnen ble funnet i 11-tiden. Dødsfallet ble varslet av noen som har tilknytning til kvinnen, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet har satt i gang rutinemessige undersøkelser, og sikrer nå spor på stedet. En person er inne til avhør, bekrefter politiet til Adresseavisen.

Omkom etter tunnelulykke

Rundt kvart på to fredag ettermiddag mottok politiet i Sør-Trøndelag en melding om en trafikulykke på E39 i Skaun. To biler kolliderte front mot front i Storsandtunnelen

Klokken 14.12 skriver politiets operasjonsleder på Twitter at én person er bekreftet omkommet, melder Adresseavisen.

Elton John utsolgt på ti minutter

Linjene glødet og etter ti minutter var alle 10 000 billetter til konserten på Sverresborg utsolgt.

- Dette er de voldsomste jeg har vært med på. Vi merket at det summet bra allerede da Adresseavisen presenterte nyheten om konserten tidligere i uka, men at det skulle gå så heftig for seg hadde jeg ikke trodd, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts.

Også i år ble det solgt mye billetter. Konserten med Mark Knopfler gikk unna på syv timer, og til sammen ble det solgt 46 000 billetter til de fem konsertene på Sverresborg i sommer, i følge Adresseavisen.